menu

Családireceptkönyv.hu

Rántott camembert GM


Írta:

Elk. idő: 15 perc
Adag: 1-2
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 kerek camembert
1 tojás
1 evőkanál (rizs)liszt
1 evőkanál (GM) zsemlemorzsa

kevés olaj a sütéshez
áfonyadzsem

Elkészítés:


Vágd a camembert hosszában 5 db ujjnyi csíkra vagy 4 részre.
Verd fel a tojást kevés sóval.
Készítsd el kis tálkákba a (rizs)lisztet és a (GM) morzsát is.
Melegíts kis serpenyőbe kb ujjnyi olajat és melegítsd közepes hőfokra (160 C)
Forgasd a camembert szeleteket lisztbe, tojásba és morzsába, majd süsd meg oldalanként kb. 2-2 percig. Ha tovább sütöd, kifolyik a sajt.
Tálald kevés áfonyadzsemmel, amit áfonya, kevés édesítőszer felfőzésével készíthetsz és kis üvegben a hűtőszekrényben tárolhatsz.
Rizs, krumpli (püré vagy sütve) illik hozzá.

Trükkök, tippek, praktikák:


Nagyon gyors és egyszerű, csak figyelni kell a sütésnél, ne süsd túl.

Rántott camembert GM

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gluténmentes, Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Brokkolis tócsi
Brokkolis tócsi

A brokkolit és a fokhagymát aprítógépben ledaráljuk, majd besózzuk. Kb. negyed óra múlva kifacsarjuk a levét és kikeverjük a zabpehelyliszttel, a tojásokkal és a fűszerekkel. Olajs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Spárga
Spárga

1. A halványított, azaz fehér spárgát a fejétől a szárvég felé haladva hámozzuk meg. A zöldspárgát egyáltalán nem, vagy csak az alsó 1/3 részét kell meghámozni. 2. A spárgasípo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Eszter
Tócsni, másnéven Lapcsánka
Tócsni, másnéven Lapcsánka

- A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. - Hozzákeverünk 4 evőkanál tejfölt, 2db nyers tojást és annyi lisztet, hogy laza galuskatészta állaga l...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kati
Rántott sajtgolyó
Rántott sajtgolyó

1. Az összes hozzávalót - a zsemlemorzsát kivéve - gyúrd egységes masszává. 2. Készíts belőle nagyobb diónyi golyókat, majd hempergesd meg a zsemlemorzsában. 3. Forró olajban...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk