1 csomag mélyhűtött leveles tészta,
2 nagy piros alma,
1 tojás,
3 ek. CANDEREL édesítőpor
A mélyhűtött leveles tésztát hagyjuk kiengedni. Az almákat megmossuk, négybe vágjuk, magházukat kiemeljük. Az almagerezdeket vékony szeletkékre vágjuk. A tojást felverjük. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, a sütőt 200 °C-fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A tésztát vékony négyzetté nyújtjuk, és négy kisebb négyzetre vágjuk. Megszurkáljuk villával és megkenjük a tojással. A négyzetek közepére, átlósan ráfektetjük az almaszeleteket, megszórjuk kevés CANDEREL édesítőporral, és a két tésztasarkot ráhajtjuk. A csónakokat a tepsire rakjuk, és a sütőben kb. 10 perc alatt aranyszínűre sütjük. Kissé hűlni hagyjuk, tálalás előtt CANDEREL édesítőport hintünk rá.
Piskóta: A lisztet szitáljuk keverőtálba, majd forgassuk egybe a sütőporral és a kakaóval. A tojásokat válasszuk szét. A fehérjét verjük kemény habbá a cukorral, majd a sá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűtészta: 2x25x35 cm, tepsi hátoldalán sütni. 220 fok 10-12 perc. Az egyik lapot sütés előtt felkockázni. krém:meggylé,dara,cukor sűrűre főzni. A meggyet 4-be vágni és a krémhez ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót és a tejszínt botmixerrel jól kikeverjük, 5 evőkanál cukorral, citromlével, mazsolával ízesítjük. A zselatint 1 dl vízben felforralva feloldjuk, amikor langyosra hűlt, a tú...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű.-6 tojássárgát a 6 ek. cukorral habosra keverünk. -20 dkg meggyet, -20 dkg diót, -4 szelet csokoládét, -6 ek. lisztet, fél sütőport, -és a tojások felvert habját adjuk ho...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: Könnyű