Tészta:
6 tojás
6 evőkanál cukor
6 evőkanál liszt
2 evőkanál kakaópor
1/2 csomag sütőpor
1 dl étolaj
Krém:
25 dkg margarin
20 dkg cukor
2 csomag vaníliás pudingpor
6 dl tej
1 evőkanál kakaópor
A tésztát úgy készítjük, mint a piskótát. 24 × 34 cm-es tepsiben sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A krémhez a pudingot a tejben megfőzünk, ha kihűlt, összekeverjük a habosra kevert margarinos krémmel. Az így elkészült krémet elfelezzük. Az egyik feléhez adjuk a kakaót és a kávéport. A tésztára először a fehér krémet kenjük, majd a barna krém következik. A tetejét olvasztott csokival vonjuk be.
Az étcsoki kockákat és az instant kávéport tegyük egy kis tálba, és öntsünk rá egy kis forró vizet, épp csak annyit, hogy feloldódjon a kávé, a csoki pedig elolvadjon. Keverjük ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt bekapcsolom 175°-ra. Az almát meghámozom, kisebb darabokra vágom A száraz hozzávalókat (liszt, cukor, sütőpor, fahéj, vaníliás cukor és só) egy tálban összekeverem, beleü...
Elkészítési idő: kb 30-35 perc Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóit összegyúrom, félreteszem amíg összeállítom a tölteléket. 2. A tojásokat szétválasztom: a fehérjét kemény habbá verem, a sárgáját összekeverem a túróval,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mirelit leveles tésztát felhasználás előtt 2 órával kivettem a fagyasztóból. Téglalap alakúra nyújtottam, kb 3 mm vastagra. A kinyújtott tésztát 5×5 centis négyzetekre kell vágni...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű