6-8 db csirkecomb
1 cs mexikói zöldség
2 kanál liszt
bors
1 nagy doboz tejföl
1 (póré) hagyma
csípős piros paprika
A húst borssal kevert lisztbe mártom, és elősütöm.
Utána tepsibe rakom, rászórom a karikára vágott hagymát, majd a zöldséget. megszórom az erős paprikával, és ráterítem a tejfölt.
Kb fél óra alatt megsül.
Ez is rizzsel az igazi
A leveles tésztából köröket vágunk ki, majd megsütjük. Alaplevet készítünk. (Alaplé: Vízben feloldunk ételízesítőt, vagy húsleves kockát.) A csirkemellet fehéredésig sütjük kevés...
Elkészítési idő:A csirkemelleket szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és a kiolajozott tepsibe fektetjük a szeleteket, össze is érhetnek. Megszórjuk a felcsíkozott szeletelt sonkával. Alufólia ala...
Elkészítési idő:A húst megmossuk, majd, kisméretű kockákra vágjuk. Sózzuk, és félre tesszük. A fokhagymákat megpucoljuk, majd fokhagyma nyomón átnyomjuk. Vöröshagymát megpucoljuk apróra vágjuk...
Elkészítési idő:1. A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk. 2. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és kevés olajon átsütjük. 3. A trappi...
Elkészítési idő: