6-8 db csirkecomb
1 cs mexikói zöldség
2 kanál liszt
bors
1 nagy doboz tejföl
1 (póré) hagyma
csípős piros paprika
A húst borssal kevert lisztbe mártom, és elősütöm.
Utána tepsibe rakom, rászórom a karikára vágott hagymát, majd a zöldséget. megszórom az erős paprikával, és ráterítem a tejfölt.
Kb fél óra alatt megsül.
Ez is rizzsel az igazi
-A csirkecombokat ledaráljuk. - Én a bőrével együtt daráltam. , (szaftos lesz tőle ) .+a fokhagymát is beledarálju --Mehet bele só, bors,beledolgozzuk a tojásokat az őrölt kömé...
Elkészítési idő: 30Az előkészített csirkéket sózzuk, borsozzuk. Egy nagy serpenyőt felforrósítunk, öntünk bele egy kevés olajat és a csirkéket először a bőrös felükkel lefelé megpirítjuk, majd a mási...
Elkészítési idő: 1 óra1. Egy ovális jenai tálban 2 ek olívaolajat teszünk. 2. A csirkemellet szeleteljük, majd fűszerezzük: só, bors egy kevés ételízesítő. 3. A tál aljába beletesszük a sajt fel...
Elkészítési idő:A húst besózzuk, lisztbe forgatjuk, kevés olajon elősütjük. A vöröshagymát apróra felvágjuk, és a csíkokra vágott szalonnaszeletekkel megpirítjuk, majd pirospaprikával megszórju...
Elkészítési idő: