Hozzávalók:
2 nagy pohár málnás joghurt
10 dkg málna
2 dl Hullala hab
2 evőkanál zselatin
2 dl tej
A zselatint felfőzzük a tejben, és amikor langyosra hűlt, lassan a habos joghurthoz keverjük. Kettő őzgerinc formát kibélelünk folpackkal és egyenletesen elosztva beleöntjük a masszát. Legalá
Az egész tojásokat összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a csipet sóval és a tejjel. Ezután hozzászitáljuk a sütőporral összekevert lisztet, majd kézi habverővel simára ke...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tésztához a megtisztított, karikára vágott sárgarépát a többi hozzávalóval együtt turmixgépben, vagy késes aprítóban összedolgozzuk. 22 centis, sütőpapírral bélelt kapcsos tortaf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgákat a kétféle cukorral krémesre, habosra kevertem.Hozzádolgoztam a kakaóport és a pudingport, majd lassan adagolva a tejet is belekevertem.Kis lángon felfőztem, besűrít...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA piskótával kezdünk: 160 fokra bemelegítjük a sütőt (nem légkeveréses!). A tojások sárgáját fehéredésig keverjük. Ezután habot verünk a tojásfehérjékből: először egy kicsit felve...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű