Kiss Zsanett Szia.
Így kaptam a receptet, így is adom tovább
Kell egy tepsi, kell - én csak ebből csinálom - szeletelt tarja, savanyú káposzta, bacon szalonna és hagyma. Megpucolod a krumplit, karikára vágod és lefekteted a tepsi aljára, megfuttatod a husiszeleteket én vegetával sózok mindent, és ráfekteted a krumplira. A savanyú káposztát hagymán megdinszteled és ráteszed a husira. Letakarod alufóliával, egy kis vizet öntsél alá és puhára párolod. Amikor az egész megpuhult, befeded a baconszalonnával és addig sütöd amig a szalonna piros lesz. Egyben meg van a köret, a husi és a savanyúság.
A csülköt előző este vízben főzzük puhára, kb. 1 és fél óra alatt. Mikor már langyos, szedjük le a húst és vágjuk kis falatokra. A hagymát apró kockákra vágjuk és zsíron megdin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A füstölt csülköt többszöri átmosás után kuktában, babér leveles, borsos, fokhagymás vízben jó puhára főzöm. 2. A káposztát legyalulom és enyhén besózom. 3. Az apró kock...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsompürét, 2 evőkanál olajjal, a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel összekeverjük. A húsokat átkenjük a paradicsomos keverékkel, letakarjuk és hűtőben pihentetjük legaláb...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű