menu

Családireceptkönyv.hu

Bögrés almás


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1.bögre liszt
1.bögre porcukor
1.bögre tej
1.tojás
1/2 sütöpor
2.vanéliás cukor
3-4.alma
fahéj

Elkészítés:


Az almát lereszelni, kinyomkodni a levétöl fahéjas cukoral összekeverni,
az egész hozzávalokat egymás után öszekeverni,
és a reszelt almát is lassan belekeverem, majd
sütöben teszem,és 200-fokon készre sütöm.
fahejas porculoral böven meghintem.

Trükkök, tippek, praktikák:


Lehet bele tenni mazsolát.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Gyümölcsleves
Gyümölcsleves

A gyümölcsöt megtisztítjuk, ha kell vékonyra szeleteljük. 1 liter vízbe beleteszünk sót, fahéjat, citromhéjat, kevés szegfűszeget és a gyümölcsöt majdnem puhára főzzük. Ekkor tejet...

Elkészítési idő: 1/2
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
lusea asszony rétese
lusea asszony rétese

A lisztet, cukrot és a sütőport összekeverem. A lisztes keverék felét, kivajazott, morzsával kikent tepsibe szórom, majd rászórom a túrót. A túró tetejére vagdalom a vajat, egyenle...

Elkészítési idő: 1óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hideg szederleves
Hideg szederleves

A szedret jól átmossuk, beletesszük egy edénybe, megcukrozzuk, majd hideg vízzel felöntve feltesszük főni. Mikor a szeder már majdnem megfőtt, elkészítjük a habarást. A...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ananászkrémleves kókuszcsókkal
Ananászkrémleves kókuszcsókkal

Először elkészítjük a kókuszcsókot. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, hozzáadjuk a cukrot, és addig keverjük, míg a cukor el nem olvad benne. Ezután beleforgatjuk...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk