20 ml de whisky
20 ml suc de portocale
20 ml suc de lamaie
Se umple shaker-ul cu 2/3 gheata pisata.
Se adauga toate igredientele si se agita energic.
Intr-un pahar inalt se pun cuburi de gheata peste care se toarna amestecul din shaker.
Se decoreaza cu o felie de portocala.
A zabpelyhet a mézes tejben pár perc alatt puhára főzzük. Az alma magházát kivágjuk, és héjastul nagyobb darabokra vágjuk, lecsöpögtetjük citromlével, turmixba tesszük. Hozzáadju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForró nyári estéken jólesik finom gyümölcsös koktélt kortyolgatni, amelyet alkohollal és anélkül is készíthetünk. Az előbbi esetben nagy melegben szerencsésebb, ha long drink típus...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat simára keverjük majd óvatosan hozzáadjuk a tejszínt. Jól behűtjük, és jégkockán kínáljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt a cukorral lassú lángon melegíteni kezdjük, amíg a cukor el nem olvad teljesen. Ekkor hozzáadjuk a kockákra tört étcsokit, és addig keverjük, míg egynemű nem lesz. Hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű