20 ml de whisky
20 ml suc de portocale
20 ml suc de lamaie
Se umple shaker-ul cu 2/3 gheata pisata.
Se adauga toate igredientele si se agita energic.
Intr-un pahar inalt se pun cuburi de gheata peste care se toarna amestecul din shaker.
Se decoreaza cu o felie de portocala.
Főzd le a teát ahogy szoktad, ízesítsd cukorral vagy mézzel és facsard bele a citromot (nem baj ha a gyümölcshúsból is kerül bele). Hámozd meg az almát és a barackot, majd vágd őke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA diólikőr elkészítése azzal kezdődik, hogy zöld diót szedünk a fáról, majd alaposan megmossuk, felhúzunk egy gumikesztyűt (ezt tessék komolyan venni, mert annyira megfogja az embe...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sárgarépát és az almát meghámozzuk, felaprítjuk és külön-külön feltesszük főzni annyi vízben, amennyi ellepi. Amikor megfőttek levével együtt összeturmixoljuk a sárgarépát, az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répákat megpucoljuk, lereszeljük, és kevés vajon megpároljuk, adunk hozzá mézet, és karamellizáljuk. Hagyjuk meghűlni. A joghurttal és a tejszínnel összeturmixoljuk, majd megfű...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű