1 piept de pui cu os
6 cartofi marisori
4-5 morcovi
2-3 radacini patrunjel
1 telina micuta
2 cepe
100 gr mazare congelata
5-6 castraveciori murati
sare
200 ml iaurt natur (eu am folosit din cel cremos)
1 lingura mustar
sare
piper
Se pune la fiert o oala cu apa, cu putina sare. Se adauga pipetul de pui si se lasa la fiert, pana da intr-un clocot. Se scurge apa, se adauga apa proaspata, se pune la fiert iar pieptul.
Se curata si se spala legumele. Cartofii se pun la fiert separat, mazarea se opareste cateva minute.
Restul legumelor se pun la fiert peste carne. Se lasa sa fiarba bine. Cand sunt fierte toate, se scot din apa si din supa si se lasa sa se raceasca bine. Ceapa se arunca, restul legumelor fierte se taie cubulete potrivite.
Pieptul de pui se taie cubulete. Castraveciorii se taie la fel. Se amesteca toate legumele si carnea intr-un castron mai mare. Se potriveste gustul cu sare si piper.
Separat se amesteca iaurtul cu putin mustar si un praf de sare. Se adauga peste salata si se amesteca usor. Se da la rece pana in momentul servirii. Este foarte gustoasa usoara si racoritoare, se poate servi cu paine prajita unsa cu putin usturoi.
Se poate jongla cu cantitatile sau cu ingredientele, dupa gustul fiecaruia.
A lisztet, az élesztőt, a tejet, a sót és az olívaolajat borítsuk egy nagyobb edénybe, majd gyúrjuk össze, míg lágy tésztát nem kapunk. Ha túl lágy lett, tegyünk bele mé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a paprikát,paradicsomot, pár percig pároljuk, majd rátesszük a húst. Sózzuk,borsozzuk, megszórjuk a paprikával,rá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTésztát kifőzőm. tejfől+tojás s.+reszelt sajt felével össze keverem+sonka+fűszerek+összekeverem a tésztával+sütőbe+sajt :)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűösszeállítani , kifőzni
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű