2 cs. gesztenyemassza,
10 dkg margarin,
8 db darált babapiskóta,
1 cs. vaníliáscukor,
ízlés szerint porcukor,( a gesztenye massza már van valamennyire ízesítve cukorral is, rummal is)
kevés rum
A masszát összedolgozni, majd diónyi masszából kis golyókat formázunk. Egy formát a markunkba téve és a másik kéz hüvelykujjával a közepét megnyomni. Így alakult ki ez a forma.
Utána olvasztott csokiba mártani, úgy, hogy egy kis fehérség kimaradjon és hasonlítson is a valódi gesztenyére.
Hirdetés rafinált átlagos Hozzávalók Hozzávalók: A tésztához: 40 dkg porcukor 8 evőkanál forró víz 8 tojás 25 dkg liszt 1 csomag sütőpor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót és tejfölt vedd ki a hűtőből 1 órával az elkészítés előtt. Keverd össze a lisztet keményítővel és sóval. Ha nem elég apró a túró, préseld át szűrőn. A túrót, tejfölt és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- Az édesítőt, a tejfölt, a krémsajtot, a citromlét, a vanília aromát és a tojást jól keverd össze egy bögrében. - Ha gyümölcsösre szeretnéd, akkor azt is szórd bele. - Tedd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához valókat összedolgozzuk. (Aki rum helyett rumaromát használ, a folyadék mennyiségét egészítse ki 3 dl-re, mert különben nem áll össze.) A tésztát kókuszreszeléken vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű