2 cs. gesztenyemassza,
10 dkg margarin,
8 db darált babapiskóta,
1 cs. vaníliáscukor,
ízlés szerint porcukor,( a gesztenye massza már van valamennyire ízesítve cukorral is, rummal is)
kevés rum
A masszát összedolgozni, majd diónyi masszából kis golyókat formázunk. Egy formát a markunkba téve és a másik kéz hüvelykujjával a közepét megnyomni. Így alakult ki ez a forma.
Utána olvasztott csokiba mártani, úgy, hogy egy kis fehérség kimaradjon és hasonlítson is a valódi gesztenyére.
Először is keverjük össze a száraz hozzávalókat, azaz a búzadarát, a lisztet, a cukrot és a sütőport. Adhatunk hozzá egy csipetnyi sót is, de ez nem szükséges. Az almát reszeljük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Fél liter tejjel és 4 evőkanál cukorral elkészítjük a csokoládés pudingot 2. A másik fél liter tejjel és 4 evőkanál cukorral elkészítjük a vaníliás pudingot is. 3. A babapis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSätt ugnen på 250 °C. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna 30x40 cm. Smörj det med lite matfett. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver. Vänd ner det i äggsmete...
Elkészítési idő: Kb 30 perc Nehézség: Könnyű