6 tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál porcukor
1 csomag sütőpor
A tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgáját a porcukorral habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a a keményre felvert tojásfehérjét. Kivajazott, kilisztezett vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és 20 perc alatt (tűpróba!) készre sütjük.
1. A vajat, a cukrot, a tojást és a mézet gőz felett összekeverjük, majd levesszük a tűzről és hozzáadjuk a szódabikarbónát és a lisztet. 2. Összegyúrjuk, majd 3 lapot sütünk b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk, a forró vizet kanalanként adjuk hozzá, majd a citromlét is keverjük bele. Hozzáadjuk a lisztet és a kókuszreszeléket, vaníliaaromá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gesztenyét szoba hőmérsékleten kiolvasztjuk. A kakaóport a darált keksszel és az áttört gesztenyével összekeverjük. Egy kis lábasban a tejet a cukorral felforraljuk, majd h...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyűtejben elkeverem az egész tojásokat hozzáadom a vaníliás cukrot és a lisztet majd csomómentesre keverem . Pihentetem egy fél órát majd hozzáadom a Szénsavas ásványvizet és sütöm :...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű