30 dkg reszelt sajt
1 tojás
1 ek update liszt
Összegyúrni és kisütni.
A dödölle, másik nevén gánica lassan igazi kuriózum lesz, olyan ritkán készítik, pedig hajdan igen népszerű volt. Önmagában tejföllel meglocsolva, köretként elsősorban vadételekhez...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA tésztát kifőzzük. A virsliket felkarikázzuk, a répát megpucoljuk és lereszeljük. Egy jénaiba beletesszük a tészta felét. rá a virsli és a répa felét, majd tejfölt, amibe só és b...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és 2 centis kockákra vágjuk, és annyi sós vízben, amennyi éppen ellepi, puhára főzzük. Amikor már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a kelbimbót, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsük elő 200 fokra, a rizst pároljuk meg, majd a zöldborsóval együtt és tegyük egy hőálló tálba. A darált húst kevés olajon pirítsuk meg, adjunk hozzá a 4 dl vizet,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű