Családireceptkönyv.hu

Túrópizza


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


250g túró
1 ek zabpehely vagy Norbi liszt
4 ek zabkorpa
1 tojás
só, bors, 1/2 tk. oregano

Elkészítés:


Dolgozd össze a hozzávalókat, majd amikor összeállt a tészta, tedd be legalább 10 percre a hűtőbe pihenni.

A tésztát oszlasd el egy sütőpapírral borított tepsiben. Kis kókuszzsírral megkenheted a sütőpapírt,mert eléggé ragadós.

Következik az elősütés: tedd a tésztát 10-12 percre a sütőbe.

Vedd ki a félig kész pizzádat a sütőből, ekkor mehet rá minden jó, amit szeretsz. Sonka, sajt, gomba, hagyma, szalonna, paradicsom stb...

Trükkök, tippek, praktikák:


Kb. 20 perc alatt, 200 fokon süsd készre a pizzát, isteni finom és nem hizlal!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Gőzgombóc
Gőzgombóc

A tejet meglangyosítjuk, majd elkeverjük benne a cukrot és a friss élesztőt. A puha vajat elmorzsoljuk a lisztben, sózzuk, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt. Jól gyúrható, f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Márk
*pasta* a la carbonara
Avatar Márk Kedvelnék
*pasta* a la carbonara

1. Tedd fel forrni a vizet a tésztának, literenként 10 g sóval. NE tegyél bele olajat. Mondom, ne! 2. Amíg melegszik a víz, vágd csíkokra a szalonnát. Nem kell sok, és jórészt az...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Krumplis pogácsa
Krumplis pogácsa

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk