250g túró
1 ek zabpehely vagy Norbi liszt
4 ek zabkorpa
1 tojás
só, bors, 1/2 tk. oregano
Dolgozd össze a hozzávalókat, majd amikor összeállt a tészta, tedd be legalább 10 percre a hűtőbe pihenni.
A tésztát oszlasd el egy sütőpapírral borított tepsiben. Kis kókuszzsírral megkenheted a sütőpapírt,mert eléggé ragadós.
Következik az elősütés: tedd a tésztát 10-12 percre a sütőbe.
Vedd ki a félig kész pizzádat a sütőből, ekkor mehet rá minden jó, amit szeretsz. Sonka, sajt, gomba, hagyma, szalonna, paradicsom stb...
Kb. 20 perc alatt, 200 fokon süsd készre a pizzát, isteni finom és nem hizlal!
A brokkolit kisebb rózsáira szedjük, majd sós vízben majdnem puhára főzzük, jéghideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. Ezalatt a tésztát megfőzzük, de a főzővizéből 1 dl tegyünk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A menet nagyon egyszerű! A túrót összekavarjuk a zabpehellyel, tojással, édesítővel, fehérjeporral, minden jóval, és persze a reszelt citromhéjjal és annak kifacsart levével. 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt 2 evőkanál langyos tejjel és a cukorral keverjük, a tetejét megszórjuk liszttel és kb 10 ' kelesztjük. Mély tálba tesszük a lisztet a közepébe öntjük az élesztőt, a lan...
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: Könnyű