1. Az almát megtisztítjuk, lereszeljük és 10 percig állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk a levét és megpároljuk. 2. Párolás közben hozzáadjuk a cukrot, citromlevet, fahéjat és a mazso...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűELKÉSZÍTÉS Elkészítés: A tésztához az élesztőt futtassuk fel egy kevés tejjel és cukorral. A többi hozzávalót a tej kivételével tegyük egy tálba. Ha az élesztő felfutott adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrom vékonyra nyújtom és itt most szívecskés szaggatóval kiszúrom. Sütőpapírral bélelt tepsikbe teszem és alacsony lángon megsütöm,kb.7-perc, ha már csak lang...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: KönnyűA barna tészta elkészítése: A barna lapokhoz a margarint elmorzsoljuk a liszttel, majd hozzáadjuk a sütőport, a cukrot, a kakaót, a tojások sárgáját és kanalanként a tejet, hogy s...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű