Családireceptkönyv.hu

Gesztenyepüré


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1 csomag gesztenyemassza
- kb. 200 ml habtejszín
- ízlés szerint cukor vagy édesítő
- ízlés szerint rumaroma

Elkészítés:


◾️A gesztenyemasszát ízlés szerint édesítjük és hozzáadjuk a rumaromát is.
◾️Ezután egy sajtreszelőn lereszeljük vagy krumplinyomón átnyomjuk.
◾️A habtejszínt édesítjük és habbá verjük.
◾️Egy habzsákba töltjük és a gesztenyemasszával egy tálba vagy pohárba rétegezzük.
◾️Behűtjük, és már fogyaszthatjuk is.

Gesztenyepüré

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütés nélküli ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Fehérvári szelet, nálunk ez nagy kedvenc.
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Fehérvári szelet, nálunk ez nagy kedvenc.

Az ostyát összetörőm, egy nagy tálba teszem. A kenyérsütőformát kibélelem fóliával. A cukrot, 1 kk sót, vajat és a tojásokat egy lábosba teszem, amennyire lehet, elkeverem. E...

Elkészítési idő: 20 perc+ pihen.
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Mézes banángolyó
Mézes banángolyó

A banánokat egy villával pépesre törjük, hozzáadjuk a mézet, a vaníliás cukrot, beleszitáljuk a porcukrot és beleszórjuk a kekszet. Jól összedolgozzuk. Kisebb diónyi golyókat form...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
591.Keksz kocka
591.Keksz kocka

A darált kekszet összekeverjük a porcukorral, kakaóporral, majd hozzáadjuk a vajat, tejet és rumaromát. Összegyúrjuk. Egy kisebb tepsibe (20 x 26 cm) fóliát teszünk, majd belenyom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ági
Kandírozott narancshéj
Kandírozott narancshéj

Alaposan megmossuk a narancsokat forró vízzel, dörzsi szivaccsal. Meghámozzuk, a fehér résztől megtisztítjuk. Szabályos, tetszés szerinti darabokra vágjuk. 1 napig hideg vízben...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk