- 1 csomag gesztenyemassza
- kb. 200 ml habtejszín
- ízlés szerint cukor vagy édesítő
- ízlés szerint rumaroma
◾️A gesztenyemasszát ízlés szerint édesítjük és hozzáadjuk a rumaromát is.
◾️Ezután egy sajtreszelőn lereszeljük vagy krumplinyomón átnyomjuk.
◾️A habtejszínt édesítjük és habbá verjük.
◾️Egy habzsákba töltjük és a gesztenyemasszával egy tálba vagy pohárba rétegezzük.
◾️Behűtjük, és már fogyaszthatjuk is.
◾️A pudingot a tejben az édesítővel megfőzzük, majd hozzáadjuk a citrom héját és levét. ▪️Ezután teljesen kihűtjük. ◾️A tejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a pudingot is. ◾️A...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű◾️A chia magot, az édesítőt, a vaníliás cukrot és a kókusztejet egy lábosban összekeverjük. ◾️Felforraljuk, majd lassú tűzön 10-15 percig főzzük, ameddig a chia mag megdagad. ◾️S...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűKülön tálba mindkét tésztát összegyúrjuk. A piros színűbe beleszórjuk a tortadarát. 5-5 egyenlő részre osztjuk. A pirosakból gombocokat formálunk, a zöldeket ellapitgatjuk. A p...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű