- 1 csomag gesztenyemassza
- kb. 200 ml habtejszín
- ízlés szerint cukor vagy édesítő
- ízlés szerint rumaroma
◾️A gesztenyemasszát ízlés szerint édesítjük és hozzáadjuk a rumaromát is.
◾️Ezután egy sajtreszelőn lereszeljük vagy krumplinyomón átnyomjuk.
◾️A habtejszínt édesítjük és habbá verjük.
◾️Egy habzsákba töltjük és a gesztenyemasszával egy tálba vagy pohárba rétegezzük.
◾️Behűtjük, és már fogyaszthatjuk is.
A kekszet, porcukrot, margarint, tejet, vaníliacukrot, és a rumot összekeverjük, majd két felé osztjuk aminek az egyik felébe beletesszük a kakaót. Így kapunk egy világos és egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAmire feltétlenül szükségünk van az egy kézi citromfacsaró, mert azzal formázunk! Elkészítés: (nekem 15 db kunyhóm lett) 1. Először a kókuszos részt készítjük el: a tejbe belet...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA margarint felolvasztjuk. Ha felolvadt, hozzátesszük a cukrot, a kakaót, a pudingport, a kávét, majd jól összekeverjük. Legvégül a tejet is hozzáadjuk. A tűzhelyen alacsony foko...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedolgozzuk és a közepébe mandulát teszünk majd gombóc formát készítünk melyet megforgatunk kókusz reszelékbe, kicsit hütöbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű