- 1 csomag gesztenyemassza
- kb. 2 dl habtejszín
- ízlés szerint cukor vagy édesítő
- ízlés szerint rumaroma
A gesztenyemasszát ízlés szerint édesítjük és hozzáadjuk a rumaromát is. Ezután egy sajtreszelőn lereszeljük vagy krumplinyomón átnyomjuk. A habtejszínt édesítjük és habbá verjük. Egy habzsákba töltjük és a gesztenyemasszával egy tálba vagy pohárba rétegezzük 😊. Behűtjük és már fogyaszthatjuk is 😊.
A tészta hozzávalóit kézzel összedolgozzuk – akkor jó, amikor a cukor elolvadt benne. A töltelékhez a gesztenyét burgonyanyomón áttörjük, majd a többi hozzávalóval együtt szintén a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA rolád hozzávalóit öntsük tálba és gyúrjuk egybe. A krémhez először a vajat keverjük habosra a cukorral, majd a kókuszreszeléket és a kókuszitalt is keverjük hozzá (a kókuszita...
Elkészítési idő: 45 p Nehézség: KönnyűEgy habzsák, vagy zacskó sarkát levágjuk, beletöltjük a nutellát, és egy sütőpapírra kb. 2 centis halmokat nyomunk belőle. (kb. 20-22 db-ot) Fagyasztóba tesszük, amíg megdermed (kb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy keverőtálban készítsük el a brownie golyó alapját: dolgozzuk tésztává a mandulalisztet vagy őrölt mandulát a fehérjeporral, a kakaóporral, a mandula- vagy mogyoróvajjal, a m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű