- 1 csomag gesztenyemassza
- kb. 200 ml habtejszín
- ízlés szerint cukor vagy édesítő
- ízlés szerint rumaroma
◾️A gesztenyemasszát ízlés szerint édesítjük és hozzáadjuk a rumaromát is.
◾️Ezután egy sajtreszelőn lereszeljük vagy krumplinyomón átnyomjuk.
◾️A habtejszínt édesítjük és habbá verjük.
◾️Egy habzsákba töltjük és a gesztenyemasszával egy tálba vagy pohárba rétegezzük.
◾️Behűtjük, és már fogyaszthatjuk is.
A krémsajtot kikeverjük a porcukorral és a cukorral, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és összekeverjük. 2. A masszából- nedves kézzel – kb. 2-3 cm átmérőjű gombócokat formázu...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA vajat a porcukorral és a citrusok reszelt héjával simára keverjük. A mákot ledaráljuk, majd a kekszmorzsával, a porcukorral és a vaníliás cukorral elvegyítjük. A vajjal, a rum...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A zselatint a vízbe beáztatjuk és megduzzasztjuk. ◾️A tejet felmelegítjük. ◾️A tojássárgáját a cukorral/édesítővel kikeverjük. ◾️Állandó keverés mellett hozzáadjuk a tejhez...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesFelfőzöm a tejben a cukrot, lisztet, vaníliát Még melegen hozzáadom a margarint vagy vajat és a kókuszreszeléket Elfelezem At egyik felébe egy evőkanál kakaóport keverek Hagyom...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű