Hozzávalók 4-6 főre:
3 teáskanál vaj, 2 teáskanál parmezán, 1 teáskanál foghagyma por, 1 teáskanál kakukkfű, só, frissen őrölt fekete bors, 8-10 burgonya.
Elkészítés:
1. Melegítsük elő a sütőt.
2. Kenjük ki a muffinsütőt olvasztott
3. Vágjuk a burgonyát vékony szeletekre.
4. Tegyük őket egy nagyobb tálba, majd öntsük rá az olvasztott vajat, szórjuk meg a fokhagyma porral, a kakukkfűvel, és a parmezánnal. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd jól keverjük össze.
5. Rétegezzük a krumpliszeleteket a kivajazott muffinsütőbe, a tetejére még szórhatunk egy kevés parmezánt, és tegyük a sütőbe.
6. Süssük kb. 55 percen keresztül, míg a szélei megpirulnak.
7. Vegyük ki a sütőből, várjuk meg míg kihűl, és már fogyaszthatjuk is.
1. A répákat vágd apró kockákra és a finomra metélt petrezselyemmel párold meg vajon. 2. A zöldborsót főzd puhára, a tojást pedig keményre. 3. A rizst párold puhára és add...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fóliába csomagolt, villával megszurkált édesburgonyát sütőlapon süssük puhára (45-60 perc), vagy sütőben süssük addig, amíg már könnyen át tudjuk szúrni egy hústűvel. Ha elkészül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTököt a megszokott módon megsütöm,ha kihűlt héját levágom,felkockázom,serpenyőbe kevés kókuszzsíron elkezdem pirítani,hozzáadok kakukkfüvet-rozmaringot kicsi sót,és össze pirítom ....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű