1. A hozzávalókat összegyúrjuk, hogy nyújtható legyen, és 3 lapot sütünk. 2. Töltelék: egy lapot összetörünk, és annyi vaníliás-cukros tejjel forraljuk, hogy krémszerű legyen....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját egy nagy keverőtálba tesszük, és állandó kevergetés mellett forró vízfürdőn pasztörizáljuk kb. mártás sűrűségűre (2 perc), majd villámgyorsan kiemelve jeges vízfürd...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1.DOBD ÖSSZE A SZÁRAZ HOZZÁVALÓKAT Egy nagyobb keverőtálban keverjük össze a száraz hozzávalókat (liszt, keményítő, só, porcukor, hideg vaj kockák). Morzsoljuk szét a kezünkkel a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Kapcsoljuk be a sütőt 180-200 fokra. 2. Keverjük össze a lisztet, a porcukrot és a sütőport egy kisebb tálban. 3. Egy közepes tepsit kenjünk ki a vaj felével, vagyis kb. 5 dkg...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű