Először készítsd el a piskótát. A tojássárgájákat keverd habosra a porcukorral, majd add hozzá apránként a sütőporral elvegyített lisztet is. Végül a külön tálban kemény habbá vert...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: Tálba szitáljuk a lisztet, belekeverjük a sót, majd elmorzsoljuk benne a vajat. A tejfölt hozzáadva tésztát gyúrunk belőle, amit két cipóra osztva folpackba csomagolunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent egy tálban összegyúrunk és azonnal nyújtható ,formázható. SÜTÉSE: 180 FOKOS SÜTŐBEN MAXIMUM 7-8 PERC!!!! Cukormáz: 2 tojásfehérjéhez kb. 30 dkg porcukor,1 kk ecet ,1...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítünk egy mutatós kerek, közepes nagyságú formát, amiben készítjük a süteményt. Első lépésként a piskótát egyenként belemártjuk rumos tejbe, és kirakjuk vele az forma alj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű