http://aprosef.hu/medvehagyma_aszpik_recept
A burgonyát megmossuk, héjában, enyhén sós vízben puhára főzzük. Hagyjuk langyosra hűlni, majd megpucoljuk, burgonyanyomón áttörjük. Elkeverjük az apró kockákra vágott szalonnával,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kevéske vajon üvegesre pirítjuk az apróra szeletelt hagymát. Ezt követően adjuk hozzá az ugyancsak apróra vágott fokhagymát. Közben ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Majd a már...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet felforraljuk, hozzáadjuk a kukoricakását, a cukrot, a margarint, lassan kavargatjuk, míg össze nem sűrűsödik. Még forrón kiszaggatjuk, túrót, tejfölt teszünk a tetejére,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű