1 pohár majonéz
½ pohár tejföl
1 evőkanál fokhagymapor
1 evőkanál kapor
1 evőkanál petrezselyem
1 kávéskanál hagymapor
ízlés szerint tej
ízlés szerint só
A hozzávalókat alaposan keverjük össze. Ha a kapott végtermék túl sűrű, akkor egy kis tejjel lehet hígítani. Így, ízlés szerinti állagot tudunk elérni. Arra viszont figyeljünk, hogy ne legyen túl folyós a ranch szószunk.
3 evőkanál mustármagot egy jénaiba raktam .. felöntöttem almaecettel el kell lepje teljesen... pár óra múlva teljesen felszívta .. ekkor felöntöttem szénsavmentes ásványvízzel úgy...
Elkészítési idő:Kimérjük a hozzávalókat. A tejfölt összekeverjük a citromlével, majd hozzárakjuk a mustárt. Ezt 10 percre hűtőbe tesszük. Ezután hozzáadjuk a többi hozzávalót is, és jó alaposan...
Elkészítési idő: 20 perc3 ek cukrot megolvasztunk egy edényben kevergetve. A hideg tejben keverjük el a pudingport, ha mézszínűre karamellizálódott a cukor, öntsük rá a tejet. Sisteregni fog, olyan, mint...
Elkészítési idő:Egy kisebb lábosban 1ek.olajon üvegesre pároljuk az apritott hagymát,paprikát.Beletesszük az 1ek cukrot és karamellizáljuk. Hozzásszük a darabolt paradicsomot,fokhagymát és a para...
Elkészítési idő: 20 perc