1 pohár majonéz
½ pohár tejföl
1 evőkanál fokhagymapor
1 evőkanál kapor
1 evőkanál petrezselyem
1 kávéskanál hagymapor
ízlés szerint tej
ízlés szerint só
A hozzávalókat alaposan keverjük össze. Ha a kapott végtermék túl sűrű, akkor egy kis tejjel lehet hígítani. Így, ízlés szerinti állagot tudunk elérni. Arra viszont figyeljünk, hogy ne legyen túl folyós a ranch szószunk.
Előbb keverd el a száraz alapanyagokat egy kisebb lábosban, majd öntsd fel az almalével, és a citrommal. Folyamatos kevergetés közben főzd közepes lángon. Eleinte jó habos, de no...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat megmossuk, meghámozzuk, majd közel egyforma darabokra vágjuk. Egy kisebb fazékba tesszük, hozzáadjuk a cukrot, citromlevet, a fűszereket (szegfűszeg, fahéj, gyömbér, só)...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat alaposan összekeverjük, megkóstoljuk és ha ízlésünk úgy kívánja, bármelyik ízesítőből még teszünk bele egy keveset.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat megolvasztjuk, és állandó kevergetés mellett beleszórjuk a lisztet. Néhány percig pirítjuk, de ne barnuljon meg. Folyamatosan habverővel keverjük, miközben hozzáadjuk a mel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű