1 pohár majonéz
½ pohár tejföl
1 evőkanál fokhagymapor
1 evőkanál kapor
1 evőkanál petrezselyem
1 kávéskanál hagymapor
ízlés szerint tej
ízlés szerint só
A hozzávalókat alaposan keverjük össze. Ha a kapott végtermék túl sűrű, akkor egy kis tejjel lehet hígítani. Így, ízlés szerinti állagot tudunk elérni. Arra viszont figyeljünk, hogy ne legyen túl folyós a ranch szószunk.
A hagymát vékonyan leszeletelni, majd kevés olívaolajon elkezdeni párolni. Amikor már jól összeesett, rátenni a fele margarint, fűszerezni és így párolni még egy kicsit. Ezután rát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat ismét keverd jól össze. A legjobban tenger gyümölcsei salátához passzol. Ehhez tépj jégsalátát apró darabokra, keverd össze uborkaszeletekkel, vagy karikákkal, kissé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálkában keverd össze a sót, az őrölt borsot és a pirospaprikát. Ha igazán csípős bbq szószt szeretnél, akkor használj csili port. Egy nagyobb tálban szintén keverd össze a ke...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KözepesA vöröshagymát felkockázzuk, és a zsíron megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a húst, fehéredésig sütjük, majd megszórjuk a paprikával, sózzuk, borsozzuk. Beletesszük a megtisztított, leres...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű