1 pohár majonéz
½ pohár tejföl
1 evőkanál fokhagymapor
1 evőkanál kapor
1 evőkanál petrezselyem
1 kávéskanál hagymapor
ízlés szerint tej
ízlés szerint só
A hozzávalókat alaposan keverjük össze. Ha a kapott végtermék túl sűrű, akkor egy kis tejjel lehet hígítani. Így, ízlés szerinti állagot tudunk elérni. Arra viszont figyeljünk, hogy ne legyen túl folyós a ranch szószunk.
Nagyon finom, édes házi paradicsomot vett a Bandi Fóton. Elhatároztam, hogy fokhagymás, rozmaringos paradicsomos tésztát készítek ebédre. Kb 1,5 kg paradicsomot olivaolajon piríto...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az ecethez adjuk a cukrot és a sót, addig keverjük, míg mindkettő feloldódik. 2. Hozzákeverjük a joghurtot, majd az olajat. 3. Ízesítsük a zöldfűszerekkel, hagymával és fokhag...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót ropotgépben pürésítettem. Érdemes mindig annyit csinálni, amennyi elfogy. ha mégis marad, csatos, vagy csavaros üvegben tartsuk a hűtőben. Tökéletes sült krum...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGyenge, fiatal zöld kaport, egy kis félmaroknyit megmosunk és egész apróra megvágunk. Aztán teszünk egy lábasba egy jó nagy evőkanálnyi rendes barna színű, kissé hígabb rántást...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű