2 lap leveles tészta
150 g pesztó
150 g reszelt mozzarella sajt
1 tojássárgája
só, bors
50 g reszelt parmezán
180 fokra melegítsd elő a sütőt.
Terítsd ki az egyik tésztalapot, kend el rajta egyenletesen a pesztót, majd szórd rá a mozzarellát.
Takard le a másik lappal. Egy éles késsel vágd fel csíkokra, majd a csíkok mindkét végét megragadva csavarj rajtuk egyet!
A rudakat helyezd el egy sütőpapírral borított tepsin, kend meg a tetejüket tojássárgájával. Sózd, borsozd és szórd meg őket parmezán sajttal!
25 perc alatt süsd őket aranybarnára.
1. Az élesztőt a tejben felfuttatom, majd a többi hozzávalóhoz keverem és tésztává gyúrom. 2. Ujjnyi vastagra nyújtom. Apró pogácsa szaggatóval kiszaggatom, tojással lekenem. 3....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tejet meglangyosítjuk, elkeverjük benne a cukrot, majd az élesztőt felfuttatjuk benne. A lisztbe belekeverjük a sót, majd elmorzsoljuk benne a vajat és a kókuszzsírt. Ezután hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálba mérem. Összegyúrom. Hűtőben egy félórát pihentetem. Kétfelé veszem, majd az egyiket 2 mm vastag-ságúra kinyújtom. Egyből tepsibe fektetem, sütőpapírr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt kevés tejben a cukorral felfuttatjuk, majd a többi hozzávalókkal együtt tésztát dagasztunk. Meleg helyen duplájára kelesztjük. Ezután, lisztezett gyúrótáblán kinyúj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű