menu

Családireceptkönyv.hu

Házi pirog


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tésztához:
2 tojás
2 dl. tejföl
7 ek. finomliszt
1/2 cs. sütőpor
2 dl. majonéz


Töltelék lehet kolbász, sonka, gomba, ízlés szerint

Elkészítés:


Tésztát összekeverem, a felét sütőtál aljára teszem, Ízlés szerinti töltelékkel megtöltöm, ráborítom a tészta másik felét. 180 fokos sütőben 20 perc alatt kész.

Trükkök, tippek, praktikák:


Kipróbáltuk még töltelékként a leveshúst, maradék pörit

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: keria
Toros káposzta
Toros káposzta

Egy nagyobb fazékba rétegezzük a hozzávalókat. Alulra tesszük a káposzta felét, arra kerül a nagyobb darabokra vágott vegyes sertéshús. Erre kerül rá a maradék káposzta, egyenletes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kati
Reggeli finomság gluténmentesen
Reggeli finomság gluténmentesen

Őszinte leszek (úgyis a hitelesség a profilom) ez a finomság úgy született, hogy elrontottam, amit szerettem volna. Nekiálltam a szokásos minipalacsintámnak, de valamiért nagyon s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Vivien
Serpenyős sajtos spárga
Serpenyős sajtos spárga

A krumplit és a cukkinit alaposan megmossuk, majd félbevágjuk, felszeleteljük. A zöld spárgák végeit meghajlítjuk, lepattintjuk a fás részt, az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Húsgolyók gombaszósszal (Sóbors)
Húsgolyók gombaszósszal (Sóbors)

A húsgolyóhoz keverjünk össze mindent egy tálban, kivéve az olajat. Gyúrjuk jól össze a masszát. Készítsünk belőle kb. 16-18 húsgolyót. Egy serpenyőben forrósítsunk fel 2 evőkan...

Elkészítési idő: 15+35 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk