menu

Családireceptkönyv.hu

Banános babapiskóta-torta sütés nélkül


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csomagbabapiskóta
1 doboz33 százalékos habtejszín
2 doboztejföl
2 csvaníliacukor
2 dbbanán
2 ev.kanálkakaópor

Elkészítés:




A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a tejfölt és a vaníliacukrot, és óvatosan összekeverjük. Ha a krém nem elég édes, még adhatunk hozzá vaníliacukrot.
Egy tortaformát háztartási fóliával kibélelünk, és erre tesszük egy rétegben a babapiskótát. A babapiskótára rákanalazzuk a krémet, majd a banánt felkarikázzuk és egyenletesen elosszuk a krém felszínén, ezt addig rétegezünk, amíg a hozzávalók el nem fogynak. Ügyeljünk arra, hogy az utolsó réteg a tejszínes-tejfölös- vaníliacukros krém legyen.
A torta tetejét kakaóval megszórjuk, és egy éjszakára hűtőszekrénybe rakjuk, hogy megdermedjen.

Banános babapiskóta-torta sütés nélkül

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Mandarinos mandulatorta (Sóbors)
Mandarinos mandulatorta (Sóbors)

Tegyük a mandarinokat egy edénybe, öntsük fel annyi vízzel, amennyi ellepi. Forraljuk fel, majd vegyük le az erősséget, főzzük addig, amíg a gyümölcsök puhák nem lesznek. Vegyük le...

Elkészítési idő: 35 perc+1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Henriett
Meggyes-karamellás Dia-Wellness torta
Meggyes-karamellás Dia-Wellness torta

Kisülés után az egyik lapot DW karamell öntettel másikat DW meggy öntettel kenjük meg. Az elkészült krémmel megkenjük a lapot. Majd rá 4 dl tej és 80 gramm DW vanilia hidegpu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyöngyi
Gyümölcstorta
Gyümölcstorta

Habbá verjük a tojások fehérjét a cukorral, majd a sárgáját egyenként hozzáadva tovább verjük. Óvatosan, nehogy a hab összetörjön, közékeverjük a lisztet, végül a megolvasztott, de...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Epres Charlotte Torta
Epres Charlotte Torta

A piskótatekercshez a tojásokat kettéválasztjuk. A cukor harmadát a sárgákhoz adjuk, és habosra keverjük. Elkezdjük felverni a fehérjéket is, majd amikor már sűrű, de még nem telje...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk