30 dkg cseresznye
30 dkg meggy
30 dkg barack
1 közepes alma
vagy amilyen gyümölcs van otthon (ezek lehetnek befőttek vagy friss gyümölcsök vagy vegyesen)
egy csepp citromlé,vanília
1 csomag cukormentes vaníliás/puncsos/epres pudingpor
fahéj, szegfűszeg, szerecsendió ízlés szerint
pici rumaroma vagy vörösbor ha van otthon
5 dl tej
1 csipet só
5 dl víz
Az összes gyümölcsöt kimagozva, feldarabolva, a levükkel együtt egy lábosba feltesszük főni annyi vízzel, amennyi éppen ellepi.Ha elég sok a gyümölcs leve vizet nem igényel.
Ízlés szerint teszünk bele fahéjat, szerecsendiót és szegfűszeget, majd felforraljuk.
A pudingot a vaníliával és egy kis tejjel összekeverjük, majd a leveshez öntjük. Hozzáadjuk a maradék tejet is, és készre főzzük.
Turmixoljuk össze a sárgabarackot. Dolgozzuk össze a darált diót a masszával és a konyakkal. Adjuk hozzá a piskótamorzsát, kekszet, kakaót, vaníliás cukrot és lekvárt, hogy golyóka...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA póréhagymát felszeleteljük, és megdinszteljük az olajon vagy vajon. Mikor megfonnyadt, hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukoricát. Felengedjük vízzel, fűszerezzük, majd főzzük. Mik...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű