300 g darált keksz
200g lekvár
0,5 dl víz
70g mazsola
2 ek kakaó
forgatáshoz darált keksz
Az étcsokit gőz fölött megolvasztjuk, félretesszük felhasználásig. A kókuszlisztet, kakaóport, sütőport, fahéjat elkeverjük egy tálban . Egy másik tálban a tojásokat a csipet sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejbe megfőzöd a búzadarát keményre. Hozzákevered a túrót és kicsit hagyod állni. Addig megpirítod a zsemlemorzsát kicsi olajon vagy zsíron és adsz hozzá cukrot. A túrós masszábó...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűMegfőzöm a pudingot, és a pici sóval keményre vert tojáshabot óvatosan a meleg krémbe keverem. Ezután a még melegen kivett, és megsült alaptésztára kenem, majd még 10 percre vissza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bejglit felszeletelem, majd egy jénaiba egymás mellé rakom a szeleteket. Az almákat megpucolom és lereszelem, a tejet felforralom a cukrokkal és a tejszínnel. Amikor felforrt, a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű