dfgf
A csirkemájat alaposan kiáztatjuk, az eres részt kivágjuk, és kicsit lecsepegtetjük. A hagymát fél karikára vágjuk. Egy serpenyőben zsírt forrósítunk, amint a hagymát üvegesre p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét gondosan megtisztítjuk, feldaraboljuk. Én a bőrét lehúztam, mert nem szereti a család. A hagymát meghámozzuk és finomra aprítjuk. A zöldpaprikát és a paradicsomot megmos...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábosban olajat hevítek és beleteszem az apróra vágott hagymát és a durván felaprított zsályaleveleket és üvegesre megdinsztelem. Hozzáadom a rizst és egy kicsit pirítom. Felön...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat megmossuk és hideg vízben főni tesszük. Hozzáadjuk a megpucolt hagymát meg a fokhagymát, az ételízesítőt és a babérlevelet. Forrástól számítva, 15 percig főzzük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű