fdaf
Leves készítésére sárga hüvelyű, „cérna” nélküli vajbabot szerezzünk be. A zöldbab beszerzésénél 1-2 hüvelyt törjünk meg, ha pattanva törik, nem hajlik: friss. Az eltörésnél azt is...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A húst megmossuk, 2x2 cm-es kockákra vágjuk, 1 ek. felhevített olajban fehéredésig pirítjuk. Felöntjük 1 liter vízzel, kissé megsózzuk, hozzáadjuk az egyik fej meghámozott hagym...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: Könnyű1. A kockákra vágott szalonnát süsd ki. 2. A zsírján pirítsd meg a tarhonyát, majd add hozzá az apróra vágott vöröshagymát. 3. Folytasd a pirítást, amíg a hagyma megüvegese...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A paradicsomokat 2 percre forrásban lévő vízbe dobjuk és meghámozzuk, majd összeturmixoljuk. 2. Egy fazékban az olívaolajat felforrósítjuk, beletesszük az apróra vágott vörösha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű