Családireceptkönyv.hu

Gesztenyekrémleves


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg gesztenyemassza
6 dl tej
2 dl tejszín
2 tojássárgája
fél dl erős rum
1 ek főzés nélküli pudingpor
só, tálaláshoz citrom, mentalevél

Elkészítés:


A gesztenyemasszát villával kissé összetöröm, majd turmixgép poharába téve a tejszínnel összekeverem. A pudingport külön simára keverem a tejjel.
A gesztenyés keveréket felöntöm a pudingporos tejjel, megsózom, majd a tojássárgáját és a rumot is hozzáadom. Az egészet habosra turmixolom. Csészékbe osztom a levest és mindegyikre ráteszek egy-egy fűszerlevelet. Azonnal tálalom

Gesztenyekrémleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar 5 perces hideg gyümölcsleves.
5 perces hideg gyümölcsleves.

A gyümölcsbefőttek levét egy nagy üvegedénybe öntjük, jól lecsöpögtetjük, hozzáadjuk a kétféle cukrot, a fahéjat, a tejszínt és a tejet. Alapos keverés után belehelyezzük a magozo...

Elkészítési idő: 5perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos-fokhagymás parmezán perec
Sajtos-fokhagymás parmezán perec

http://bzfd.it/2icFLwZ Kb 2 cm csikokat vágunk a tésztából,reszelt sajtot szorunk rá.Két szélét ujjunkkal össze csipjük,hosszú csík lesz belőle,és perecet hajtunk. 3ek olv...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kovászos uborka krémleves
Kovászos uborka krémleves

A kovászos uborkát apróra kockázzuk, hozzáadjuk a levét, a hideg, leszűrt zöldséglevest, a lereszelt fokhagymát és a joghurtot. Erős teljesítményű robotgéppel, vagy botmixerrel az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csokoládés almakocka
Csokoládés almakocka

Az alma és a csokoládé kivételével egy tálba tesszük a hozzávalókat és robotgéppel összedolgozzuk. Az almákat megtisztítjuk és lereszeljük, belekeverjük a tésztába. A csokoládét ap...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk