menu

Családireceptkönyv.hu

Gesztenyekrémleves


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg gesztenyemassza
6 dl tej
2 dl tejszín
2 tojássárgája
fél dl erős rum
1 ek főzés nélküli pudingpor
só, tálaláshoz citrom, mentalevél

Elkészítés:


A gesztenyemasszát villával kissé összetöröm, majd turmixgép poharába téve a tejszínnel összekeverem. A pudingport külön simára keverem a tejjel.
A gesztenyés keveréket felöntöm a pudingporos tejjel, megsózom, majd a tojássárgáját és a rumot is hozzáadom. Az egészet habosra turmixolom. Csészékbe osztom a levest és mindegyikre ráteszek egy-egy fűszerlevelet. Azonnal tálalom

Gesztenyekrémleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Paplan süti
Paplan süti

Elkészítése: A süti készítését a túrós töltelékkel kezdjük. A vaníliás pudingot megfőzzük. A tejből egy kevésben elkeverjük csomómentesre a pudingport, a többit felforraljuk. Te...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fűszerezés
Fűszerezés

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Cskbm naka
Gazpacho leves recept
Gazpacho leves recept

1. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A paradicsomot 2 percre forróvízbe helyezzük, majd kivéve könnyedén meghámozzuk. A zöldpaprikát kimagozzuk, az uborkát és a hagymát pedig...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bejglipuding, avagy a bejgli utóèlete
Bejglipuding, avagy a bejgli utóèlete

Elkészítés: A bejglit szeleteljük fel ujjnyi vastagra, majd helyezzük őket kivajazott sütőformába. A tojásokat verjük habosra a cukorral és a vaníliarúd kikapart magjaival. Adjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk