25 dkg gesztenyemassza
6 dl tej
2 dl tejszín
2 tojássárgája
fél dl erős rum
1 ek főzés nélküli pudingpor
só, tálaláshoz citrom, mentalevél
A gesztenyemasszát villával kissé összetöröm, majd turmixgép poharába téve a tejszínnel összekeverem. A pudingport külön simára keverem a tejjel.
A gesztenyés keveréket felöntöm a pudingporos tejjel, megsózom, majd a tojássárgáját és a rumot is hozzáadom. Az egészet habosra turmixolom. Csészékbe osztom a levest és mindegyikre ráteszek egy-egy fűszerlevelet. Azonnal tálalom
A gyümölcsbefőttek levét egy nagy üvegedénybe öntjük, jól lecsöpögtetjük, hozzáadjuk a kétféle cukrot, a fahéjat, a tejszínt és a tejet. Alapos keverés után belehelyezzük a magozo...
Elkészítési idő: 5perc Nehézség: Könnyűhttp://bzfd.it/2icFLwZ Kb 2 cm csikokat vágunk a tésztából,reszelt sajtot szorunk rá.Két szélét ujjunkkal össze csipjük,hosszú csík lesz belőle,és perecet hajtunk. 3ek olv...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA kovászos uborkát apróra kockázzuk, hozzáadjuk a levét, a hideg, leszűrt zöldséglevest, a lereszelt fokhagymát és a joghurtot. Erős teljesítményű robotgéppel, vagy botmixerrel az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alma és a csokoládé kivételével egy tálba tesszük a hozzávalókat és robotgéppel összedolgozzuk. Az almákat megtisztítjuk és lereszeljük, belekeverjük a tésztába. A csokoládét ap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű