http://szepizek.blog.hu/2016/02/16/kaporszoszos_husgomboc_piritott_zoldseges_tesztaval
Szepi Ági
A paprikákat, hagmát, olajat és a vízet fólia alatt 180 fokon 40 perc alatt puhára sütöm. Hagyom kihűlni kicsit, majd összeturmixolom a fűszerekkel. Egy magasabb falú serpenyőben ú...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy kisebb jénait, vagy tepsit vajazzunk ki, és szórjuk meg zsemlemorzsával. 2. Az almákat tisztítsuk meg. 3. Főzzük ki a tésztát enyhén sós, lobogó forró vízben. 4....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Feltesszük a vizet forrni a tésztának, sózzuk. 2. Felvágjuk a tokaszalonnát kb. fél centis darabokra. Egy serpenyőbe teszünk 2 kanál olívaolajat, beletesszük a csípős paprikát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon megfuttatom a hagymát, hozzáadom a darált húst, fűszerezem, felöntöm paradicsomlével, vagy ketchuppal. Készre főzöm. Én szoktam pici cukrot bele tenni, ha bolti paradicso...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű