Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

1O perces kalacs


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-3 egesz tojas,3 bogre liszt,3 bogre k,cukor.egy citrom reszelt heja,1 egesz sutopor,2 vanilias cukor,3 bogre tej.......oszekeverjuk es 18O c,sutoben megsutjuk,,,,porcukorral diszitjuk vagy csoki ontettek diszitjuk

Elkészítés:


hozzavalok-----3 egesz tojas,3 bogre liszt,3 bogre k,cukor.egy citrom reszelt heja,1 egesz sutopor,2 vanilias cukor,3 bogre tej.......oszekeverjuk es 18O c,sutoben megsutjuk,,,,porcukorral diszitjuk vagy csoki ontettek diszitjuk

Trükkök, tippek, praktikák:


klaszikus 2 dl bogre

1O perces kalacs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Péksütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anita
Bundáskenyér
Bundáskenyér

A csicseriborsólisztből és növényi tejből palacsintatésztaszerű masszát keverünk ki, majd sóval, borssal ízesítjük (fűszerekkel). A kenyeret belemártjuk, majd olajba kisütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Extra diétás light paleo kenyér, cipó, zsemle, kifli
Extra diétás light paleo kenyér, cipó, zsemle, kifli

A száraz és folyékony hozzávalókat külön edényben keverjük össze, majd dolgozzuk össze őket. 5 perc pihentetés után, a tésztából nedves kézzel formázzunk kenyeret, majd tegyük sütő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csavart szezámmagos kifli
Csavart szezámmagos kifli

1. Az élesztőt kevés vízzel, a cukorral és 1 evőkanál liszttel felfuttatjuk. 2. A hozzávalókat kenyérsütő gépbe tesszük, dagasztatjuk, majd a tésztát hagyjuk a duplájára kelni....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kata
Magvas zsemlék
Magvas zsemlék

A lisztet, élesztőt és sót összegyúrom tésztává az olajjal és vízzel, majd kb. 1 órán keresztül letakarva meleg helyen kelesztem. Gombócokat formázok belőle, sütőpapírral bélelt te...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk