Családireceptkönyv.hu

IgY készítsünk Otthon Erős Pistát


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


paprika (Csípős éS Édes), így

Elkészítés:


Készíthetünk Édes Erős Pistát is azok kedvéért, Akik NEM kedvelik a Csípős IZT, de tudjuk, hogy mindenképpen a Csípős Az igazi. Vagy keverhetjük az, AZ édes paprikához adjunk EGY-Két darab csípőset.

A paprikákat alaposan mossuk meg, távolítsuk el a szárukat, a magházát viszont hagyjuk BENNE. Vágjuk félbe vagy negyedbe éS húsdarálón őröljük le magostól Együtt. A masszához keverjünk Sot, kilónként 20 dkg-ra LESZ szükségünk.

Jol keverjük össze, Majd tegyük alaposan kimosott üvegekbe. IgY, tartósítószer Nélkül IS korlátlan ideig eláll.

Trükkök, tippek, praktikák:


Azért, hogy ne kelljen a boltban vásároljuk, készítsük el inkább Otthon. NEM ördöngösség, ráadásul sokkal egészségesebb. Es mar a sikerélmény megéri, hiszen mi magunk készíthetjük el a Világ legfinomabb Erős Pistáját.

IgY készítsünk Otthon Erős Pistát

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Birsalma kompót
Birsalma kompót

Tegyünk egy lábasba három liter vizet. Gyújtsunk alá. Dobáljuk bele a fűszereket. A citromot alaposan mossuk meg, dörzsöljük meg jól a héját, majd egy zöldséghámozóval csak a sárga...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Közepes
share
Birsalma kompót
Birsalma kompót

A birsalmákat megmossuk, meghámozzuk és feldaraboljuk. A birsalmát feldarabolás után azonnal tegyük fazékba, öntsük rá a citromlevet és annyi vizet, hogy ellepje! (különben nagyon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Házi túró
Házi túró

A tejet edénybe öntjük, hozzákeverjük kefirt, vagy ecetet, de úgy is lehet készíteni, hogy nem raksz hozzá semmit, egy napra hideg helyre állítjuk, majd a tetejére feljövő tejföl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nektarinlekvár
Nektarinlekvár

1.Az elmosott befőttes üvegeket állítsuk egy magas falú lábosba, töltsük fel hideg vízzel (ne repedjenek el az üvegek a forralásnál) úgy, hogy ellepje a víz az üvegeket, és kis lán...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk