paprika (Csípős éS Édes), így
Készíthetünk Édes Erős Pistát is azok kedvéért, Akik NEM kedvelik a Csípős IZT, de tudjuk, hogy mindenképpen a Csípős Az igazi. Vagy keverhetjük az, AZ édes paprikához adjunk EGY-Két darab csípőset.
A paprikákat alaposan mossuk meg, távolítsuk el a szárukat, a magházát viszont hagyjuk BENNE. Vágjuk félbe vagy negyedbe éS húsdarálón őröljük le magostól Együtt. A masszához keverjünk Sot, kilónként 20 dkg-ra LESZ szükségünk.
Jol keverjük össze, Majd tegyük alaposan kimosott üvegekbe. IgY, tartósítószer Nélkül IS korlátlan ideig eláll.
Azért, hogy ne kelljen a boltban vásároljuk, készítsük el inkább Otthon. NEM ördöngösség, ráadásul sokkal egészségesebb. Es mar a sikerélmény megéri, hiszen mi magunk készíthetjük el a Világ legfinomabb Erős Pistáját.
A málnát gondosan átválogattam,átmostam és szűrőben lecsepegtettem.Főzőedényben felfőztem és hozzáadtam a cukorral elvegyített dzsemfixet,5 percig zubogva főztem.Tiszta,csírátlanít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szilvát 4-be vágni soronként cukrozni, az edényt 1 ek ecettel átöblíteni. sütőben 150-170 C-fokon 4-5 órát főzni. Igy nem fröcsköl, és nem kell kevergetni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az almákat előbb mossuk alaposan meg, majd a hámozást követően távolítsuk el a magházakat. 2. A gyümölcsöt kockázzuk fel, és tegyük bele kb. 1 liter vízbe. 3. A vízbe t...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz