6-8 tojásból kakaós piskótát sütni,ha kihűl ketté vágni.
Krém:
1 l tej,gríz cukor
30 dkg margarin, porcukor, baracklekvár,tortabevonó
Krém:
1 l tejből és grízből,és cukorból,jó sűrű tejbegrízt főzünk.
30 dkg margarint kevés porcukorral habosra keverni,majd a kihűlt grízhez keverni.
A piskótát megkenjük baracklekvárral,majd rákenjük a krémet,és befedjük a másik piskóta lappal.Porcukorral szórni.
Lehet csokimázzal is bevonni.
Sütési idő: 40 perc
6 tojásból a hagyományos módon piskótát készítünk, melyet egy 30 x 40-es sütőpapírral bélelt tepsiben sütünk meg. A pudingport a cukorral elkeverjük és a tejet fokozatosan hozzáadv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk,1 cm vastagra kinyújtjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe világosra sütjük,kb 15 perc alatt,míg a tészta teteje megszilárdul. Kivesszük a sütőből,vé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálba beleöntjük az olajat, cukrot, tejet, vanília aromát, és beleütjük a 4 tojást. Kézi habverő segítségével jól elkeverjük. Híg masszát kapunk. A vaníliás részhez kimérjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Kettő lapot használtam egy réteshez. A két lap között vékonyan olajjal megkentem, majd a felső lapot is vékonyan olajjal lekentem. Megszórtam a grízzel, rá a meggy, po...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű