6-8 tojásból kakaós piskótát sütni,ha kihűl ketté vágni.
Krém:
1 l tej,gríz cukor
30 dkg margarin, porcukor, baracklekvár,tortabevonó
Krém:
1 l tejből és grízből,és cukorból,jó sűrű tejbegrízt főzünk.
30 dkg margarint kevés porcukorral habosra keverni,majd a kihűlt grízhez keverni.
A piskótát megkenjük baracklekvárral,majd rákenjük a krémet,és befedjük a másik piskóta lappal.Porcukorral szórni.
Lehet csokimázzal is bevonni.
Sütési idő: 40 perc
Tojássárga,cukor,margarin és tej kikeverni . Hozzákeverni sütőpor, 8 dkg liszt összegyúrjuk.Kissé lágy tészta / ha túl lágy kis liszt mehet hozzá/. 1 óra pihenés. Pihentetés utá...
Elkészítési idő:A tojássárgáját a cukorral és a vízzel sűrűre keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, és a darált diót. A fehérjékből vert habot óvatosan hozzáadjuk. Zsírozott, lisztezett k...
Elkészítési idő:A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, a többi hozzávalót is hozzáadjuk és meggyúrjuk a tésztát. Ha túl kemény, adjunk hozzá még egy kevés tejfölt, de vigyázzunk, ne lágyuljon el. M...
Elkészítési idő: