30 dkg csirkemell csíkokra vágva
1 tasak Maggi Toscana csirkealap
1 ek. olívaolaj
10 dkg szeletelt gomba
10 dkg apróbbra vágott paradicsom
2,5 dl víz
1 dl főzőtejszín
A csirke csíkokat a felhevített olajon pároljuk,majd adjuk hozzá a gombát,pirítsuk le!
Ezután felengedjük a vízzel,hozzá adjuk a tejszínt és a tasak port hozzá keverjük.
5 perc alatt jól összeforraljuk és a paradicsomot is bele keverjük.
Gyors,finom menü.
Rizzsel fogyasztottuk.
Az ananászkarikát a csirke bőre alá tesszük,vagy mell esetében egy réteg húsa alá, és megsózzuk. Az olajban vagy margarinban üvegesre pároljuk a hagymát, és a csirkére öntjük. Fóli...
Elkészítési idő:Vágd nagyon vékony szeletekre a csirkemellet. Zúzd durvább barabokra az egész borsot, majd forgasd bele a besúzott hússzeleteket. Kicsit irdald be a húst, hogy jól átjárja a bors....
Elkészítési idő: 20 perc1. A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk és margarinban hirtelen elősütjük. 2. A szeleteket egy vajjal kikent tűzálló tálba szorosan...
Elkészítési idő: