80 dkg liszt
50 dkg margarin
20 dkg cukor
2 evőkanál tejföl
4 tojássárgája
2 csomag sütőpor
1 üveg lekvár
porcukor
A hozzávalókat a lekvár és a porcukor kivételével gyors mozdulatokkal összedolgozzuk, majd folpackba csomagolva egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap nyújtjuk, szaggatjuk, és 180°C-ra előmelegített sütőben szép világosra sütjük. Ha kihűltek, lekvárral kettőt-kettőt összeragasztunk, majd porcukorral megszórva tálaljuk.
A tojásfehérjét felverem, majd hozzáadom a cukort, és kemény habbá verem. A tojás legyen szobahőmérsékletű. Elkeverem a tejet, olajat, tojássárgát és a cukrot. Rászitálom a sütőp...
Elkészítési idő:A gluténmentes hólabda készítése A piskótát a lenti videó szerint állítsd össze azzal a különbséggel, hogy a liszthez még a kakaóport is szitáld bele. Egy gáz tepsit bélelj ki sz...
Elkészítési idő: 90 percA lisztet nagy tálba szitáljuk.Összemorzsoljuk a hideg vajjal és gyors mozdulatokkal belegyúrjuk a cukrot és a citromhéjat. (Nem szabad sokáig gyúrni, mert úgy a sütemény kemény le...
Elkészítési idő: 1,5 óraA hideg vajat a liszttel gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk, hozzáadjuk a tojássárgát, a porcukrot, a sütőport, a kakaót, a vaníliakivonatot és egy csipetnyi sót, majd összegyúrju...
Elkészítési idő: