karfiol
petrezselyemzöld
sajt
1/2 tojássárgája
sárgaborsó liszt
felnőtt változat:
só
bors
1 tojás
A karfiolt rózsáira szedtem megfőztem.
A babának turmixoltam, petrezselyemzölddel, kevés sajttal ízesítettem, tettem hozzá fél tojássárgáját és sárgaborsó lisztel sűrítettem. Tepsire kis kupacokat raktam, ellapítottam és kb 15 perc alatt készre sütöttem.
A felnőtt változatot sóztam borsoztam és egész tojás került bele.
1. A brokkolit rózsáira szedjük, a burgonyát, sárgarépát és a fokhagymát meghámozzuk, megmossuk. A brokkolirózsákat forrásban lévő, enyhén sós, a fokhagymával és a babérlevelekkel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepesteszteszt
Elkészítési idő: óra Nehézség: KözepesA meggyet megmossuk, kimagozzuk. Egy mélyebb tálba mérünk minden hozzávalót, belekeverjük a meggyet és összeturmixoljuk. Ha szeretnénk, hogy még krémesebb legyen, akkor a kókus...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA batátát félbe vágtam, alufóliával letakarva megsütöttem. Mikor puha volt kikanalaztam a belsejét, kb fél centis széleket azért hagytam, hogy vissza tudjam tölteni. Egy kevés hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű