karfiol
petrezselyemzöld
sajt
1/2 tojássárgája
sárgaborsó liszt
felnőtt változat:
só
bors
1 tojás
A karfiolt rózsáira szedtem megfőztem.
A babának turmixoltam, petrezselyemzölddel, kevés sajttal ízesítettem, tettem hozzá fél tojássárgáját és sárgaborsó lisztel sűrítettem. Tepsire kis kupacokat raktam, ellapítottam és kb 15 perc alatt készre sütöttem.
A felnőtt változatot sóztam borsoztam és egész tojás került bele.
A tésztához a reszelt sárgarépát a darált dióval, a liszttel, a sütőporral, a fahéjjal, a reszelt narancs héjával összekeverjük egy nagy tálban. A tojások sárgáját a porcukorral ha...
Elkészítési idő: 1 ó 10 perc Nehézség: KönnyűA céklát meghámozzuk, kockára vágjuk. A krumplit szintén meghámozzuk és kockára vágjuk. A céklakockákat beletesszük egy lábosba és annyi vízzel öntjük fel, hogy épp...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, és vízben megfőzzük. Egy másik edényben a felkockázott paradicsomot elkezdjük melegíteni, és a saját levében megfőzzük. Egy szitán átpaszír...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű