menu

Családireceptkönyv.hu

Karfiolfasírt by Anita László


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


karfiol
petrezselyemzöld
sajt
1/2 tojássárgája
sárgaborsó liszt

felnőtt változat:

bors
1 tojás

Elkészítés:


A karfiolt rózsáira szedtem megfőztem.
A babának turmixoltam, petrezselyemzölddel, kevés sajttal ízesítettem, tettem hozzá fél tojássárgáját és sárgaborsó lisztel sűrítettem. Tepsire kis kupacokat raktam, ellapítottam és kb 15 perc alatt készre sütöttem.

A felnőtt változatot sóztam borsoztam és egész tojás került bele.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Baba ételek (0-2),
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zöldséges brokkoligratin
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar ZSUZSANNA Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Zöldséges brokkoligratin

1. A brokkolit rózsáira szedjük, a burgonyát, sárgarépát és a fokhagymát meghámozzuk, megmossuk. A brokkolirózsákat forrásban lévő, enyhén sós, a fokhagymával és a babérlevelekkel...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: teszt
Teszt 1
Teszt 1

teszteszt

Elkészítési idő: óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Meggyleves főzés nélkül
Meggyleves főzés nélkül

A meggyet megmossuk, kimagozzuk. Egy mélyebb tálba mérünk minden hozzávalót, belekeverjük a meggyet és összeturmixoljuk. Ha szeretnénk, hogy még krémesebb legyen, akkor a kókus...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött batáta by Anita László
Töltött batáta by Anita László

A batátát félbe vágtam, alufóliával letakarva megsütöttem. Mikor puha volt kikanalaztam a belsejét, kb fél centis széleket azért hagytam, hogy vissza tudjam tölteni. Egy kevés hagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk