karfiol
petrezselyemzöld
sajt
1/2 tojássárgája
sárgaborsó liszt
felnőtt változat:
só
bors
1 tojás
A karfiolt rózsáira szedtem megfőztem.
A babának turmixoltam, petrezselyemzölddel, kevés sajttal ízesítettem, tettem hozzá fél tojássárgáját és sárgaborsó lisztel sűrítettem. Tepsire kis kupacokat raktam, ellapítottam és kb 15 perc alatt készre sütöttem.
A felnőtt változatot sóztam borsoztam és egész tojás került bele.
-újhagymát és sárgarépát olívaolajon picit megpirítottam -rádobtam az apróra vágott májat, még picit pirítottam -öntöttem hozzá vizet és puhára főztem, jó szaftos és ízletes lett...
Elkészítési idő:Ezeket összekeverni és 5 csapott evőkanállal kell egy liter forró vízbe tenni. 10 percig állni hagyjuk. Minden szoptatás előtt egy bögre teát igyál. Ne főzd csak forrázd. Sok tejet...
Elkészítési idő: 15 percMérjük ki a lisztet, majd az almát nagy lyukú reszelőn reszeljük le. Adjuk hozzá a fűszereket és a datolyakrémet, majd öntsük hozzá fokozatosan a tejet. Jó sűrű, nokedli tészta áll...
Elkészítési idő: