5 dkg kókuszolaj
5 dkg holland kakaó
4 dkg darált eritrit
1.Vízgőz fölött először a kókuszolajat olvasztom meg
2. azután gyors mozdulatokkal a poreritritet, majd a kakaót adom hozzá. 3. Szilikonformákba osztom, a tetejére bármilyen magot, aszalt gyümölcsöt teszek (ízlés szerint), és mehet a hűtőbe szilárdulni.
Pár óra alatt megdermed, és már fogyasztható is.
Nagyon finom mogyoróval, pisztáciával, kesudióval, aszalt vörös áfonyával...
A cukrot, a lekvárt, a zsírt és a tojást keverjük habosra habverővel. A lisztet, sütőport és a kakaóport keverjük össze. A masszát a liszttel kavarjuk el és fokozatosan adagol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNarancsot alaposan megmossuk, a vajat a porcukorral habosra keverjük elektromos keverőgéppel, majd hozzáadjuk a tojásokat, a reszelt narancshéjat és a narancs kifacsart levét is....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához összekeverjük az olvasztott margarint, a lisztet és 3 evőkanál cukrot. A tésztát nem kell összegyúrnunk, hagyjuk morzsás állagúra. Egyharmadát szórjuk egy tortaforma a...
Elkészítési idő: sütés 30 perc Nehézség: KönnyűA mandulát száras serpenyőben megpirítjuk. Ha lehűlt akkor minden hozzávalót összekeverünk. Hűtőben pihentetjük 2 órán keresztül. Őzgerinc formában 170 fokon 20 percig sütjük amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes