2 cs. Vanília pudingot 9 dl tejjel, 5 ek cukorral megfőzünk, kihűtjük.
5 tojássárgáját 25 dkg porcukorral 1 cs vaníliás cukorral, 1 dl tejjel habosra keverünk, hozzáadunk 1 dl étolajat, 25 dkg lisztet, 2 ek kakaót, 1 cs sütőport és a tojások felvert habját.
Zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük és vizes kanállal beleszaggatjuk a kihűlt pudingot. Megsütjük.
½ l tejfölt 4 ek porcukorral és egy vaníliás cukorral elkeverünk és a forró sütire öntjük, pár percre visszatoljuk a sütőbe.
A cukrot az ásványvízbe keverjük. Addig kevergetjük, amíg a cukor teljesen felolvad. A lisztet, a sütőport és a diót összekeverjük és a cukros vízhez adjuk, jól kikavarjuk. 22 x 35...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémhez a pudingport,a lisztet és a tojássárgáját csomómentesre kevertem, lassan hozzáadagoltam a tejet és sűrű krémmé főztem. A tetejét folpackkal letakartam és így hagytam kihű...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: NehézA tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. A krém elkészítése: A tojássárgáját simára keverjük a porcukorral, a pudinporral, és a 2 dl tejjel. A maradék tejet felforraljuk és hozzáa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből a cukorral kemyén habot verünk, belekeverjük a sárgákat, végül a kakaóval és sütőporral elvegyített lisztet is beleforgatjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű