joghurt
• nagy doboz natúr joghurt, liszt, vaníliás cukor, összekeverni sűrű tésztává,
• teflon serpenyőbe olaj, kisütni,
• fahéjas porcukorral v. lekvárral.
Az összetevőket turmixoljuk össze, majd tegyük egy üveg tálcára, kb. 1,5 cm vastagságban. Ezután tegyük be a hűtőbe, míg a kókuszolaj megszilárdul, és a desszert vágható állagúvá...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖsszekeverem a száraz hozzávalókat. Egy másik tálban a nedves hozzávalókat is összekeverem robotgéppel és a kettőt egybeöntöm, elkeverem. Beleforgatom az áfonyát. Szilikonos muf...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz eperlekvárt elkeverjük a vaníliás cukorral meg 4 evőkanálnyi, frissen facsart citromlével, amit előtte átszűrünk, hogy ne legyen benne mag. Ezután a hideg tejszínből robotgéppel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat botmixerrel vagy turmixgépben dolgozd össze. Ezután kedved szerint tovább ízesítheted a fagylaltot, lásd további tippjeim hozzá.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz