-
Ez a sütemény habkönnyű. Egyszerűen mindenki odavan érte, és hiába habos-babos, a málna kicsit savanykás íze pikánssá teszi az egészet. Az legjobb benne, hogy borzasztó egyszerű elkészíteni.
Első lépésben sütünk egy piskótát.
A krémhez felverünk 0,5 l Hulala-t, majd kb 0,5 kg picit összetört málnát keverünk bele.
Ha kihűlt a piskóta, kettévágjuk, fele krémmel megtöltjük, majd a krém másik felét a tetejére kenjük. Málnaszemekkel lehet díszíteni.
Egyszerű, ízléses és finom! :)
Mindent készíts elő a fentiek szerint, és kapcsold be a sütőt 160 fokra. 2. Keverd össze a kókuszlisztet, a sütőport és a fahéjat. 3. Reszeld le az almát. 4. Válaszd szét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 7 tojássárgáját összedolgozzuk a cukorral, a vízzel, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a kakaót. A tésztát sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 180 fokon, 20 percig sütjük, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA 30dkg cukrot,25dkg rámát,2tojás sárgáját habosra kavarni, majd 2 dl tejet,1kk.szódabikarbónát és 3ek.lisztet hozzáadva tovább kavarni. 2 órát hűtőszekrényben pihentetni.Pihenés u...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A tojás fehérjét mixerrel kemény habbá verem, majd keverés közben először a cukrot, majd a tojás sárgáját adom hozzá. 2. A végén evőkanalanként hozzáadom az átszitált sütőpo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz