10 dkg tisztított, megdarált mandula; 0,5 liter víz; 2 evőkanál méz; 1 tasak főzhető pudingpor
A mandulát a mézzel és a forróvízzel alaposan összekeverem, majd 5-10 perc állás után leszűröm, és a leírásnak megfelelően elkészítem a pudingot (tej helyett a mandulás lét használva). Pudingformákba öntöm. Kihűlés után gyümölccsel díszítem. Tejfehérje-allergiásoknak ajánlom
Alaposan kikeverjük a tojást a cukorral, kakaóval, a sütőporral és a margarinnal majd fokozatosan hozzáadjuk a tejet, a reszelt citromhéjat és a lisztet. Kikent tepsiben megsütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egész tojásokat a cukorral,a narancs reszelt héjával,elektromos habverővel habosra keverjük/ keményre felverjük(kb 5 perc alatt). Ezután összekeverjük a lisztet,pudingport,sütő...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat fakanállal vagy robotgéppel összedolgozzuk. (A sorrend most lényegtelen, mindent egyszerre a tálba teszünk, és indulhat a keverés.) Sütőpapírral bélelt tepsire, egy...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA vaníliafagyi nagyon egyszerű. Alap főzött fagyi, minden fagyik anyja, többféle fagylalt alapja. :)) Bár még nem indult be a "házi fagyigyáram" :)), ez az alap már kétszer készült...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű