1 őszibarack konzerv
1 darabolt ananász konzerv + a leve
2 doboz gyümölcsmix (ribizli, málna, szeder, fekete ribizli)
2,5 dl tejszín
1 l 100%-os narancslé
1 l hígabb narancslé
Az ananász levét, a narancslét és a tejszínt összeöntjük. A gyümölcsöket apróra vágva beletesszük a lébe.
Ha lehet, hagyjuk állni egy éjszakát, hogy az ízek minél jobban összeérjenek.
Az aszalt körtét felkockázzuk, összekeverjük a ricottával. Ez lesz a töltelék, de további ízesítést nem igényel (pl. sót). A prosciutto sonka szeleteket ezzel megtöltjük: egyik vé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kovászos uborkát apróra kockázzuk, hozzáadjuk a levét, a hideg vizet, a lereszelt fokhagymát és a joghurtot. Erős teljesítményű robotgéppel vagy botmixerrel az egészet simára tur...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit rózsáira szedjük,a hagymát apróra vágjuk és együtt puhára főzzük őket a húslében.Amikor megfőttek,félrehúzzuk a tűzről és botmixerrel pürésítjük.Hozzáöntjük a tejszínt...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű