1 őszibarack konzerv
1 darabolt ananász konzerv + a leve
2 doboz gyümölcsmix (ribizli, málna, szeder, fekete ribizli)
2,5 dl tejszín
1 l 100%-os narancslé
1 l hígabb narancslé
Az ananász levét, a narancslét és a tejszínt összeöntjük. A gyümölcsöket apróra vágva beletesszük a lébe.
Ha lehet, hagyjuk állni egy éjszakát, hogy az ízek minél jobban összeérjenek.
A hozzávalókat összegyúrjuk és kb. 15 percre a hűtőbe tesszük.2-3 mm vastagra nyújtjuk, 160 fokos sütőben kb.12-15 perc alatt megsütjük, lekvárral összeragasztjuk.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA narancslét a vaníliás cukorral, a reszelt narancshéjjal és a görög joghurttal habosra turmixoljuk. Lehűtjük. A habgaluskához a tojásfehérjéből és a cukorból kemény habot verünk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárától megtisztított, megmosott ribiszkét átpasszírozom. A frissen kinyomott és megszűrt levet turmixgépbe öntöm. Beleteszem a tojássárgáját, a kristálycukrot, a tejet, a tejsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA málnát turmixgépben vagy botmixerrel pépesítjük, majd átszűrjük. Ízlés szerint porcukorral és őrölt fahéjjal ízesítjük, összekeverjük a tejszínnel és annyi vízzel, hogy krémes le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű