menu

Családireceptkönyv.hu

GÖRÖG GYÜMÖLCSLEVES


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 őszibarack konzerv
1 darabolt ananász konzerv + a leve
2 doboz gyümölcsmix (ribizli, málna, szeder, fekete ribizli)
2,5 dl tejszín
1 l 100%-os narancslé
1 l hígabb narancslé

Elkészítés:


Az ananász levét, a narancslét és a tejszínt összeöntjük. A gyümölcsöket apróra vágva beletesszük a lébe.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ha lehet, hagyjuk állni egy éjszakát, hogy az ízek minél jobban összeérjenek.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Aszalt körtés ricottával töltött sonka salátaágyon
Aszalt körtés ricottával töltött sonka salátaágyon

Az aszalt körtét felkockázzuk, összekeverjük a ricottával. Ez lesz a töltelék, de további ízesítést nem igényel (pl. sót). A prosciutto sonka szeleteket ezzel megtöltjük: egyik vé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kovászos uborka krémleves
Kovászos uborka krémleves

A kovászos uborkát apróra kockázzuk, hozzáadjuk a levét, a hideg vizet, a lereszelt fokhagymát és a joghurtot. Erős teljesítményű robotgéppel vagy botmixerrel az egészet simára tur...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tarhonyás krumpli kolbásszal dédi féle
Tarhonyás krumpli kolbásszal dédi féle

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Gelu Dóra
Brokkolikrémleves
Brokkolikrémleves

A brokkolit rózsáira szedjük,a hagymát apróra vágjuk és együtt puhára főzzük őket a húslében.Amikor megfőttek,félrehúzzuk a tűzről és botmixerrel pürésítjük.Hozzáöntjük a tejszínt...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk