1 db meggybefőtt vagy bármilyen más gyümölcs
1 cs vanillia pudingpor
citromlé
fahéj
szegfűszeg
vanilliáscukor
szerecsendió
kb. 1/2 l tej
Az összes gyümölcsöt levével együtt beleöntöm egy lábosba.Teszek hozzá szegfűszeget, fahéjat / ez lehet egész, illetve őrölt is ízlés szerint /,kevés citromlevet és forrástól számított kb. 5 percig főzőm. Addig a pudingport kikeverem egy kis tejjel illetve a vanilliás cukorral és a levesbe öntöm. Tejjel hígítom és a legvégén beleteszek egy csippetnyi őrőlt szerecsendiót.
Jól lehűtve tálaljuk !
Az almákat megmosom és felkockázom. A befőttek levét a fazékba szűröm, a gyümölcsöket félreteszem. A gyümölcsléhez hozzáadom az almát, a cukrot és a szegfűszeget majd egy kevés...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA darált kekszet összekeverjük a gesztenyemasszával és a vajjal, majd belesimítjuk a tortaforma aljába. 2 csomag vaníliás pudingport megfőzzük a tejjel és a cukorral, majd ha kissé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű