1 cs mirelit sóska
tejszín, vagy tejföl, vagy tej ki, hogyan szereti
liszt
bors
cukor
A mirelit sóskát felolvasztom, megszórom liszttel, felöntöm tejszínnel és sóval, borssal, cukorral izesítem Összeforralom.
A borsót megpároljuk 5 dkg margarinon, majd megszórjuk 2 ek liszttel Felöntjük a tejjel és 8 percig főzzük. Sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítjük
Elkészítési idő: 12 perc Nehézség: KönnyűA zöldbabot feltesszük főni a babérlevéllel, sóval és annyi vízzel ami ellepi. A lisztből és olajból világos színű rántást készítünk, melybe beleaprítjuk a fokhagymát is. Ha kész a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTehát az olajat felhevítettem egy lábasban, rádobtam a borsót, átkevertem és fedő alatt néhány percig pároltam. Ez után megszórtam liszttel és kevergetve kissé megpirítottam rajta....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgaborsót előző este hideg vízben áztatom . Másnap leöntöm róla a vizet,megmosom majd felteszem főzni annyi vízzel,hogy éppen ellepje és megsózom.Közben elkészítem a rántást. K...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű