1 csomag mirelit spenót
fokhagyma
só, bors
liszt
tej
A m irelit spenótot felolvasztom, majd megszórom liszttel és simára keverem, majd felöntöm tejjel és fokhagymával, sóval, borssal izsítem. Összeforralom.
A spenótot megmossuk. Az olajat felhevítjük belerakjuk a spenótot,az apróra vágott fokhagymát,majd hozzáadjuk a lisztet és a végén felengedjük a tejjel,izlés szerint sózzuk. Végén...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a gombócokat készítjük el. A darált húst egy tálban összeforgatjuk a tojással, zsemlemorzsával, a jó apró kockára vágott vöröshagymával, sóval, borssal, fokhagymakrémmel....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA borsót (lehet fagyos is) egy lábasba szórjuk, felöntjük a vízzel, sózzuk-borsozzuk és főzni kezdjük. 2 perc forralás után a borsó felét egy magasabb falú tálba szedjük, rászó...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA tököt legyaluljuk, besózzuk, és 30 percet állni hagyjuk. A hagymát világosra pirítjuk a zsíron. Annyi lisztet szórunk rá, hogy masszává álljon össze. Rárakjuk a kinyomkodott t...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű