a megmosott meggyet kristály cukorral rétegezve üvegekbe töltjük..
EGY 8.5 DECIS ÜVEGHEZ 20 DKG CUKROT SZÁMÍTVA.....
az üveg tetejére 1.5 deci rumot öntünk és az üvegeket kistányérral lefedve napra tesszük.....amikor a cukor teljesen felolvadt lekötjük..
A zöldségeket tisztítás után ledaráljuk . A petrezselyem zöldjét felaprítjuk. A ledarált zöldségeket megmérjük, egy nagy keverő tálba rakjuk (műanyag lavór is jó), hozzáadjuk a pe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat meghámozzuk, feldaraboljuk, és egy vastag talpú edényben elkezdjük főzni a cukorral és a fűszerekkel. Miután megpuhultak, simára turmixoljuk, és kevergetve tovább főzzük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKülön- külön ledaráljuk a hagymát és a paprikát, sózzuk, majd olajon külön edényben megpároljuk és puhára főzzük saját levében, állandó keverés mellett. A padlizsánt megmossuk, köt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz epret megmossuk, kicsumázzuk majd szétosztjuk az üvegekbe. Mindegyiknek a tetejére teszünk 1-2 ek cukrot v. édesítőt. Felengedjük vízzel, rácsavarjuk a tetőt, majd berakjuk a b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű