fél kg liszt, egy eksó ,2 nagyobb szemkrumpli àttörve a levét tàlba szűröm ha kihűlt annyira teszek bele pici cukrot ès abba futtatok fel egy por élesztöt de a si.a is jó,teszek bele 1 tojàst 1v2 kanàl tejfelt ha puposan rakom akkor 1 ha kevés a krumpli leve akkor vizzel v tejjel higitom jo könnyű tésztàt dagaztom ha van időm 2x àtgyurom ha megkelt és utànna hagyom kellni hanincs csak begyúrom és kelesztem és sűtőm bő forro oljban . egész tésztàbol szoktam lecsipkedni amenyit gondolok egy adagnak ha sok a tészta beolajazom a tetejét ês beteszem a hűtőbe remélem érthetöen îrtam le ha nem kérdezz nyugotta.
https://www.facebook.com/GastroHobbi/videos/2202574753358537/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa mozzarellát hosszában ketté vágjuk, befűszerezzük mindkét oldalát félre tesszük a salátához a hozzávalókat felkockázzuk tálba rakjuk az almát gerezdekre vágjuk az öntet hozzáv...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsük elő 230 fokra. A krumplikat kefével vízben kissé dörzsöljük meg, majd töröljk szárazra. Néhány helyen kissé szurkáljuk meg villával. Egy tepsit béleljünk sütőp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű