30 ml desztilált víz
30 ml ecet
20 ml decyl glucoside
0.5 g xantán
1 mk citromsav
Mindent összekeverünk és kész! Merő kiváncsiságból belemártottam egy lakmusz papírt: a pH-ja is megfelelő
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, amikor a hús szinte mindenhol fehér, teszünk hozzá sót, borsot, pici őrölt pirospaprikát. Felön...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat jó alaposan összedolgozzuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszthez hozzáadjuk a margarint, az áttört főtt burgonyát, majd megsózzuk és beleütjük a tojások sárgáját. Eközben a tejet kevés cukorral meglangyosítjuk, és felfuttatjuk benn...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sűrített tejet a tubusokból egy laposabb jénai tálba nyomjuk. A hőálló tálat egy olyan tepsire helyezzük, melyet a tál feléig fel tudunk önteni forró vízzel. Ezt meg is tesszük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű