menu

Családireceptkönyv.hu

fffff


Írta:

Elk. idő: 20
Adag: 5
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


fgsfghsfdgdfgfdgsfg
dfg
dfg
dfg
df
g
dfg
df
gdfgfdg

Elkészítés:


dfgdfagbsklpőomvop kaőokvőkflko kvápksdg
úk úlgúúkgfola
őű lkđo gpőmkspő
fdvklf
pfkgvákfválégkrgá

Trükkök, tippek, praktikák:


h6rhjftn hghtdhndf hfdb gb

fffff

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Birka húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Töltött báránygerinc gratinburgonyával
Töltött báránygerinc gratinburgonyával

A báránygerincet hosszú késsel igen óvatosan – hogy ne szakadjon – kilyukasztjuk. A töltelékhez a szárított paradicsomot, az articsókát és az olívabogyót tompa végű késsel összez...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
 Töltött bárány
Töltött bárány

A kicsontozott bárány mellét felvágjuk, hogy a tölteléknek helyet csináljunk. A töltésre felvágott bárányt megtöltjük a következőkkel: 2 tejben áztatott zsemlyét jól kinyomunk,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Líbiai csípős ragu
Líbiai csípős ragu

Közepes lángon felhevítjük az olajat, és 8-10 perc alatt kissé megpirítjuk rajta a hagymát meg a kis kockákra vágott húst. Rászórjuk a petrezselymet és a baharatot, felöntjük a ví...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk