menu

Családireceptkönyv.hu

fffff


Írta:

Elk. idő: 20
Adag: 5
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


fgsfghsfdgdfgfdgsfg
dfg
dfg
dfg
df
g
dfg
df
gdfgfdg

Elkészítés:


dfgdfagbsklpőomvop kaőokvőkflko kvápksdg
úk úlgúúkgfola
őű lkđo gpőmkspő
fdvklf
pfkgvákfválégkrgá

Trükkök, tippek, praktikák:


h6rhjftn hghtdhndf hfdb gb

fffff

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Birka húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kolbász fahajjal, a chorizo
Kolbász fahajjal, a chorizo

1 kg dagadó (bárányból izgalmasabb) két gerezd apróra vágott fokhagyma két csapott teáskanál őrölt fahéj két csapott teáskanál őrölt szegfűszeg két csapott teáskanál durvára őr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
 Báránycomb pecseny
Báránycomb pecseny

A combot minden hártyájától és zsiradéktól megtisztítjuk és sóval, borókamaggal bedörzsöljük. Ráteszünk néhány babérlevelet, és ecetes ruhában néhány napig állni hagyjuk, miközben...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Francia bárányragu párolt zöldségekkel
Francia bárányragu párolt zöldségekkel

Egy nagy serpenyőben az olajat és a vajat felmelegítjük, eközben pedig a bárányt nagyobb, 3-4 centiméteres darabokba vágjuk. A forró olajban és vajban a húsdarabok minden...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Burgonyacurry báránnyal
Burgonyacurry báránnyal

A vöröshagymákat megpucoljuk, majd hajszálvékony karikákra vágjuk, amiket egy lábasban megdinsztelünk, megpirítunk. Amint elkészültek, kivesszük mindet egy tálba, de az olajat ne ö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk