fgsfghsfdgdfgfdgsfg
dfg
dfg
dfg
df
g
dfg
df
gdfgfdg
dfgdfagbsklpőomvop kaőokvőkflko kvápksdg
úk úlgúúkgfola
őű lkđo gpőmkspő
fdvklf
pfkgvákfválégkrgá
h6rhjftn hghtdhndf hfdb gb
A báránygerincet hosszú késsel igen óvatosan – hogy ne szakadjon – kilyukasztjuk. A töltelékhez a szárított paradicsomot, az articsókát és az olívabogyót tompa végű késsel összez...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kicsontozott bárány mellét felvágjuk, hogy a tölteléknek helyet csináljunk. A töltésre felvágott bárányt megtöltjük a következőkkel: 2 tejben áztatott zsemlyét jól kinyomunk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKözepes lángon felhevítjük az olajat, és 8-10 perc alatt kissé megpirítjuk rajta a hagymát meg a kis kockákra vágott húst. Rászórjuk a petrezselymet és a baharatot, felöntjük a ví...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű