Családireceptkönyv.hu

fffff


Írta:

Elk. idő: 20
Adag: 5
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


fgsfghsfdgdfgfdgsfg
dfg
dfg
dfg
df
g
dfg
df
gdfgfdg

Elkészítés:


dfgdfagbsklpőomvop kaőokvőkflko kvápksdg
úk úlgúúkgfola
őű lkđo gpőmkspő
fdvklf
pfkgvákfválégkrgá

Trükkök, tippek, praktikák:


h6rhjftn hghtdhndf hfdb gb

fffff

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Birka húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jolánka
Töltött bárány
Töltött bárány

a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni a megtöltés előtt 2- 3 órával a báránycomb minden oldalát besózzuk és beborsozzuk meg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Perzsa töltött paprika fokhagymás joghurttal
Perzsa töltött paprika fokhagymás joghurttal

Egy lábasban tegyük fel főni az alaposan átöblített rizst háromszoros mennyiségű vízben. Alacsony hőfokon, kb. 15-20 percig főzzük, amíg a rizs teljesen megpuhul, és felszívja az ö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Francia bárányragu
Francia bárányragu

Egy nagy serpenyőben az olajat és a vajat felmelegítjük, eközben pedig a bárányt nagyobb, 3-4 centiméteres darabokba vágjuk. A forró olajban és vajban a húsdarabok minden oldalát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Citromos bárányhús gombócok
Citromos bárányhús gombócok

A húshoz adom a hagyma felét, a citrom reszelt héját, a petrezselymet, sózom és alaposan összedolgozom, majd diónyi gombócokat formálok belőle. Az olívaolajon megfuttatom a hagymát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk