3 tojásfehérje
35g fehérje
35g zabpehely
40g teljes kiőrlésű liszt
Egy csipet só
1 Teáskanál fahéj és a sütőport
A hozzávalókat keverd össze, formálj belőle korongokat és mehet a sütőbe!
A tojásokat szétválasztjuk. A lábast vízzel kiöblítjük, így nem ég oda majd a dara. A tejet felforraljuk, bele szórjuk a búzadarát, fele cukrot és a vaníliás cukrokat. Kevergetve s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingport a cukorral elkeverjük. A tejet fokozatosan hozzáadva csomómentesre keverjük, és lassú tűzön sűrűre főzzük. Ha kész, beledobjuk a vajat, és amíg el nem olvad, kevergetj...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA kekszet ledaráljuk vagy finomra törjük. Összegyúrjuk a tészta többi hozzávalójával. (Mivel a kekszek nem egyformák, előfordulhat, hogy kicsit több vaj kell hozzá.) Egy őzgerin...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét habbá verjük, a sárgáját a cukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a cukrot, a lisztet, a kakaóport és a kávéport, majd a vizet. Ezt követően összekeverjük az eg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes