menu

Családireceptkönyv.hu

Gombaleves!!!!!


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Gomba
Sárgarépa
Borsó

Őrölt fekete és fehérbors
Színes egész bors

Elkészítés:


Megpárolom a megpucolt, feldarabolt gombát, amikor félig puha, hozzáadom a tisztított, darabolt sárgarépát, itt a maradék pár szem borsót. Sózom, adok hozzá őrölt fekete és fehérborsot, színes egész borsot, felöntöm annyi vízzel, amennyi levest szeretnék enni (egy vagy 2 alkalommal maximum), készre főzöm.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tejfölös lencseleves füstölthússal –
Tejfölös lencseleves füstölthússal –

A lencsét, előző este megválogatjuk, többször váltott vízben, dörzsöléssel megmossuk és körülbelül 4 dl hideg vízbe beáztatjuk. A füstölt húst vagy csontot előre főni tess...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejfölös zöldbableves
Tejfölös zöldbableves

A friss zöldbabot megtisztítjuk, két végüket lecsippentjük és az esetleges szálkákat lehúzzuk. Megmossuk a zöldbabot, majd tetszés szerinti darabokra vágjuk. Közben egy fazék...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Palóc leves
Palóc leves

A húst megmossuk, kockára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és apró kockákra vágjuk. A fokhagymát szintén megtisztítjuk, és összedaraboljuk. Az apróra vágott hagymát zsírban (étola...

Elkészítési idő: 2
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ilona
Bableves magyarosan
Bableves magyarosan

A szalonnát kevés olajon sütni kezdjük, majd mikor kiengedi a zsírját, akkor beletesszük az apróra vágott hagymát, dinszteljük, majd belerakjuk a felkarikázott kolbászt, a csípős...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk