Gomba
Sárgarépa
Borsó
Só
Őrölt fekete és fehérbors
Színes egész bors
Megpárolom a megpucolt, feldarabolt gombát, amikor félig puha, hozzáadom a tisztított, darabolt sárgarépát, itt a maradék pár szem borsót. Sózom, adok hozzá őrölt fekete és fehérborsot, színes egész borsot, felöntöm annyi vízzel, amennyi levest szeretnék enni (egy vagy 2 alkalommal maximum), készre főzöm.
Kevés zsíron vagy olajon picit megdinszteljük az apróra kockázott zöldségeket,felöntjük vízzel,fűszerezzük sóval,borssal,kevés petrezselyemzölddel.Ezt hagyjuk főni. Addig megcsinál...
Elkészítési idő: 1 óraElső lépésként készítek egy zöldségalapot. Ehhez nagyobb darabokra vágom a répát, a hagymát, a fokhagymát és a zellert, aztán a szalonnát is felkockázom, majd mindezt beledobálom e...
Elkészítési idő:Egy hagymát apróra vágtam, kevés olajon megpároltam. Két karalábét felkockáztam, 4 kisebb sárgarépát és egy petrezselymet felkarikáztam. Rádobtam a hagymára, kb 10 percig még párol...
Elkészítési idő: 50perc