Családireceptkönyv.hu

Paradicsommártás (paradeisszousz)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Paradicsomlé, zsír, liszt, só vagy cukor

Elkészítés:




Sűrű rántást paradicsomlével felengedni. Sóval vagy cukorral ízesíteni. Főtt húshoz ették.

Paradicsommártás (paradeisszousz)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bogi
Gyors padlizsánkrém
Gyors padlizsánkrém

A padlizsánokat felvágjuk 3-4 darabra, és 30 percre hideg, enyhén sós vízbe áztatjuk. Ezt követően kinyomkodjuk és sütőben, közepes hőmérsékleten megsütjük. (Meghámozni nem szükség...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mogyorószósz
Mogyorószósz

a kókusztejet felmelegítem és belekeverem a currypasztát. Amikor a fúszerpaszta feloldódott, beleteszem a mogyoróvajat és krémesre keverem. Hozzáadjuk a szójaszószt, a lime levét é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Angéla
Ketchup – házilag
Ketchup – házilag

Ha megvagyunk a pucolásokkal, csak egybe kell hajítani. Ezt mind egy nagy fazékba tesszük és összefőzzük. Amikor már az alma is majd szétesik, akkor kivesszük a fahéjakat és a teat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Édes-savanyú mártás
Édes-savanyú mártás

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk