Paradicsomlé, zsír, liszt, só vagy cukor
Sűrű rántást paradicsomlével felengedni. Sóval vagy cukorral ízesíteni. Főtt húshoz ették.
A padlizsánokat felvágjuk 3-4 darabra, és 30 percre hideg, enyhén sós vízbe áztatjuk. Ezt követően kinyomkodjuk és sütőben, közepes hőmérsékleten megsütjük. (Meghámozni nem szükség...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa kókusztejet felmelegítem és belekeverem a currypasztát. Amikor a fúszerpaszta feloldódott, beleteszem a mogyoróvajat és krémesre keverem. Hozzáadjuk a szójaszószt, a lime levét é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa megvagyunk a pucolásokkal, csak egybe kell hajítani. Ezt mind egy nagy fazékba tesszük és összefőzzük. Amikor már az alma is majd szétesik, akkor kivesszük a fahéjakat és a teat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű