Paradicsomlé, zsír, liszt, só vagy cukor
Sűrű rántást paradicsomlével felengedni. Sóval vagy cukorral ízesíteni. Főtt húshoz ették.
A tejbe belereszeljük a fokhagymát, majd habverővel habosra keverjük és szép lassan hozzáadjuk az olajat(közben folyamatosan verjük). 3-4 perc után besűrűsödik. Ekkor sózzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3 közepes sárga cukkinit jól megsúroltam és héjával együtt darabokra vágtam. Kacsazsíron hagymát dinszteltem, rátettem a cukkinit, 2 gerezd zúzott fokhagymát, és kevés húslevessel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát vékonyan felszeleteljük, majd kevés olajon elkezdjük párolni. Ha már félig megpárolódott, hozzáadjuk a margarin felét, tovább pároljuk. Pár perc után mehet rá a liszt, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat apróra vágjuk, és összekeverjük a paradicsomszósszal. A hagymát egészen apróra vágjuk, és a paradicsomokhoz adjuk. A szószba nyomjuk a fokhagymát, és beletesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű